藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

大家小心,入黎睇睇。 [複製鏈接]

[quote:e778acd491="Jeffrey & Shirley"]單身果然方便 D。 :[/quote]

唔覺意有感而發! :em17:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:589cb2fa02="Jeffrey & Shirley"]佢部機直頭,連o個幾個 file 都無,所以先要用碟還原。 :dead:
好彩都好順利。 h:[/quote]

快手整返個ghost image
一勞永逸   :

[quote:a8579d1015="grassman"][quote:a8579d1015="Jeffrey & Shirley"]單身果然方便 D。 :[/quote]

唔覺意有感而發! :em17:[/quote]
太平紳士出巡~~~阿肥仔,你係咪有投訴,你唔駛驚架,講出黎嗯!我會幫你申訴架播,我仲會保護你潻! 8)
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:a90e4f4089="grassman"][quote:a90e4f4089="Jeffrey & Shirley"]單身果然方便 D。 :[/quote]

這是眾所周知既事!
不過好似你有同感多 D 喎!咁敏感o既你! :

[quote:894658a19a="Jeffrey & Shirley"][quote:894658a19a="grassman"][quote:894658a19a="Jeffrey & Shirley"]單身果然方便 D。 :[/quote]

這是眾所周知既事!
不過好似你有同感多 D 喎!咁敏感o既你! :[/quote]
都話你有投訴架啦!快 d 講 8)

[quote:4628a1ed66="Jeffrey & Shirley"][quote:4628a1ed66="grassman"][quote:4628a1ed66="Jeffrey & Shirley"]單身果然方便 D。 :[/quote]

這是眾所周知既事!
不過好似你有同感多 D 喎!咁敏感o既你! :[/quote]

你D暗示咁明,係人都睇得出,
你唔好叉去第二度喇,有心事咪講出黎o羅,講o左會舒服D! :mrgreen:

[quote:2626c978c9="Robert"][quote:2626c978c9="grassman"][quote:2626c978c9="Jeffrey & Shirley"]單身果然方便 D。 :[/quote]

太平紳士出巡~~~阿肥仔,你係咪有投訴,你唔駛驚架,講出黎嗯!我會幫你申訴架播,我仲會保護你潻! 8)[/quote]
有呀!有呀!大人。
在下有鄰居草民佢好似有難言之忍,你最好去幫下佢啦!
記得佢幫手保守埋個秘密,千萬吾好比佢既........ 哦...救命呀!記得幫佢呀......... :dead:

[quote:3d9fe2f5f7="Jeffrey & Shirley"]
有呀!有呀!大人。
記得佢幫手保守埋個秘密,千萬吾好比佢既........ 哦...救命呀!記得幫佢呀......... :dead:[/quote]

阿草,你睇o下,你o的鄰居幾咁底得諗,明知 lee 個問題對佢黎講係死穴,都咁為你,我諗你對佢都要有番 d 表示至得啦! :em12:

[quote:058609ae80="Robert"][quote:058609ae80="Jeffrey & Shirley"]
有呀!有呀!大人。
記得佢幫手保守埋個秘密,千萬吾好比佢既........ 哦...救命呀!記得幫佢呀......... :dead:[/quote]

阿草,你睇o下,你o的鄰居幾咁底得諗,明知 lee 個問題對佢黎講係死穴,都咁為你,我諗你對佢都要有番 d 表示至得啦! :em12:[/quote]

條肥仔都係有難言之忍,唔方便係度招供(因呢樹有高密集監聽系統24小時監視),算啦,通常打上電台講心事D人都係話幫朋友問,如果我可方便你o既,我都可幫你受! :

聲音演繹:[我...(唔係)我鄰居結左婚一年...(又講錯)係幾年,生活過得.... :em01: ...晚晚返到屋企.... :em01: .....電腦又...... :em01: .... :em01:  :em01:  :em01: ...]

後面已經分唔到係喊聲還是電話接收不良的沙沙聲…

[quote:722d6e94e5="grassman"][quote:722d6e94e5="Robert"][quote:722d6e94e5="Jeffrey & Shirley"]
有呀!有呀!大人。

阿草,你睇o下,你o的鄰居幾咁底得諗,明知 lee 個問題對佢黎講係死穴,都咁為你,我諗你對佢都要有番 d 表示至得啦! :em12:[/quote]

條肥仔都係有難言之忍,唔方便係度招供(因呢樹有高密集監聽系統24小時監視),算啦,通常打上電台講心事D人都係話幫朋友問,如果我可方便你o既,我都可幫你受! :

聲音演繹:[我...(唔係)我鄰居結左婚一年...(又講錯)係幾年,生活過得.... :em01: ...晚晚返到屋企.... :em01: .....電腦又...... :em01: .... :em01:  :em01:  :em01: ...]

後面已經分唔到係喊聲還是電話接收不良的沙沙聲…[/quote]
睇黎你真係被壓迫到走投無路,開始思覺失調,去睇下醫生好 D 喎! :em17:
係吾係因為家中女性太多,開始發覺自己....,都係快 D 睇下醫生啦! :