藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: GT
打印 上一主題 下一主題

小巴班次越來越唔掂 [複製鏈接]

[quote:dc07b6e933="R & M"]咁你等o左幾耐呀?[/quote]
往日只是2班車,家陣就要additional 5分鐘at least!

[quote:dc07b6e933="bart simpsons"]貨櫃碼頭職員用我地商場lift都算,見過有貨櫃碼頭工人or 附近地盆 工人喺大廈1/F上5/F去搭小巴,管理員警告佢都好以耳邊風[/quote]

P.S. 商場業權唔屬於RC住客,Open Area就唔知有冇份。
你講的大廈是否指T1 or T5?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:89a4b4a6d7="grassman"]
往日只是2班車,家陣就要additional 5分鐘at least!
Check 緊!

[quote:89a4b4a6d7="bart simpsons"]貨櫃碼頭職員用我地商場lift都算,見過有貨櫃碼頭工人or 附近地盆 工人大廈1/F上5/F去搭小巴,管理員警告佢都好以耳邊風[/quote]

P.S. 商場業權唔屬於RC住客,Open Area就唔知有冇份。<--此部份係商場業權
[/quote]

商場業權唔屬於RC住客,Open Area就唔知有冇份

分分鍾open area小巴站業權都唔屬於RC住客,希望RC住客可以靠酒店、隔離大廈、碼頭增設多D公眾設施,巴士站、MTR站、公眾遊樂場……私人屋園變成公共屋園

我剛搬到幾日 請問幾時再有會開 我都想抽時間出席支持和討論一下 RC.

[quote:d32597c6f2="mandy"]我剛搬到幾日 請問幾時再有會開 我都想抽時間出席支持和討論一下 RC.[/quote]

剛剛上星期五開完會,下次會議通常係1st week of the month.
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:598e76f346="mandy"]我剛搬到幾日 請問幾時再有會開 我都想抽時間出席支持和討論一下 RC.[/quote]

下次開會日期係二零零六年七月十四日(星期五)晚上八時正至約十一時半,晚上十時是居民發言時間,在藍澄會活動室舉行。

noted 會盡量抽時間出席 順道可以見下你地.