藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

有意思! [複製鏈接]

從來都有人懷疑過我既account係有好多個人share一齊用的........ :sweat:

題外話...hales 你個簽名都好正...有意思 :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

抄返黎咖咋...唔係我作咖....... :roll:

[quote:7c4638e1cf="hales"]從來都有人懷疑過我既account係有好多個人share一齊用的........ :sweat:[/quote]
即係好似當年亞骨精強同肥龍咁!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:5c64960819="Tomato"][quote:5c64960819="vivian"]不如我地各人番去問下自己隻佬 您估佢地點答?

"老公 我是魚 您是水; 在水裡你看不到我的眼淚..... "

睇下隻佬惦答?   :?:[/quote]

唔駛問 我隻佬一定會答:死開、彈開、水你個頭........或者佢會不停搵呢句說話有無語病 有無別字..... :nowords:[/quote]

... 喂 咁妳姐係響我度食 響我度住 仲響我度排毒tim...

~閃...唔切 :HIT:

[quote:5d2cf859b4="bikbark"]請參考以下範例:
一.
h: 其實魚係無淚線o既 應該唔會有眼淚 可能以鹽粒形式排出. 不過鹽o係水中都係睇唔到!
b: 哼 你又知道魚無淚線?
h: 我上次睇discovery channel.......(bah bah bah.....)
b: zzzzzzz...........
h: 喂喂.....

二.
h. 因為有水壓 眼淚應該流唔到出o黎 除非有一個大過水壓o既力先得.
b: 哦 所以可以o係水中小便.
h: .................
係咪好浪漫呢?  :nowords:[/quote][quote:5d2cf859b4="hales"]錯哂........
眼淚不是用來排泄鹽份和廢物的
(正確名稱是...hydro-osmotic regulation process)..... :roll:
眼淚目的只是用來滋潤眼球......人傷心的時候會流淚只是因為腦神經
刺激了淚腺所產生的副作用.......

魚之所以唔會流淚....係因為佢長期在水中所以不需要作出滋潤眼球的行為...
:sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:
大家係咪好滿意呢個答案呢...... :em01:  :em01:  :em01:[/quote]你兩個......... :em17:  :em17:  :em17:
:em09:

[quote:faa91dfa60="bikbark"][quote:faa91dfa60="Tomato"][quote:faa91dfa60="bikbark"]咁樣o既 通常男生都知道唔經大腦作答o黎類問題o既後果堪虞 :em01:[/quote]

咁如果你問hales 佢唔會唔同你分析...魚同水ge關係..... :nowords:[/quote]
請參考以下範例:
一.
h: 其實魚係無淚線o既 應該唔會有眼淚 可能以鹽粒形式排出. 不過鹽o係水中都係睇唔到!
b: 哼 你又知道魚無淚線?
h: 我上次睇discovery channel.......(bah bah bah.....)
b: zzzzzzz...........
h: 喂喂.....

二.
h. 因為有水壓 眼淚應該流唔到出o黎 除非有一個大過水壓o既力先得.
b: 哦 所以可以o係水中小便.
h: .................

係咪好浪漫呢?  :nowords:[/quote]

hahahahahhaa....哈哈哈....原本我無login但係睇到呢度真係忍唔住要login回應下~ 哈哈... :em17:  :em17:  :em17:  :em17: 笑死人 :yeah:  :yeah: ~~~~~~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我終於問左啦......
"您流的眼淚是暖的,縱使我看不見,水因為您的眼淚,暖了,我又怎會不知道?"
原居民2004~2013

[quote:c222bf569b="vivian"]我終於問左啦......
"您流的眼淚是暖的,縱使我看不見,水因為您的眼淚,暖了,我又怎會不知道?"[/quote]

嘩..........佢講ge"您"...係指條魚 定係指你........嘩 :face13: 講完有無擁抱 :em12:

我都問左我隻佬喇 佢話:"咩呀??都唔知你講乜....."