藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

Jess&Burns 生日快樂 [複製鏈接]

Jessica

Happy Birthday! :em19:
你同Burn Burn 留0係屋企都可以好浪漫0架 佢親自下廚或者俾意外驚喜你. :em12:

生日快樂  

happy birthday!

Q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

今晚在新都會那間double rainbow買了一個雪糕蛋糕,是石板街味的
非常好味!
promotion : $138

謝謝Milk的資料
Jessica有無試過?
原居民2004~2013

Jassica

生日快樂
祝你永遠靚爆境 同burns burns永遠恩愛 永不分離 :mrgreen:
婚後記住快d組織一隊足球隊 :
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:4fa58b2209="Sure Win"]Jessica

Happy Birthday! :em19:
你同Burn Burn 留0係屋企都可以好浪漫0架 佢親自下廚或者俾意外驚喜你. :em12:[/quote]

除左在拍拖無耐時. 佢煮過一餐茄汁意粉比我食之外 之後每次都係我煮啦~ :em06:  :em06:

想佢煮野 已經難過登天. 佢情願洗碗都唔會煮野食.
===

[quote:0027152e54="atrick & Cherry"]Jassica

生日快樂
祝你永遠靚爆境 同burns burns永遠恩愛 永不分離 :mrgreen:
婚後記住快d組織一隊足球隊 :[/quote]

些些,你的祝福.

題外話: 

做咩你地個個都祝我"靚" 架? 係咪你地都覺得我唔夠靚先?

定係我响你地心目中係一個好貪靚既女孩子?

其實, 我一向都以為我的內在美比我的外在美漂亮.. ops:
===

[quote:1babb5ef05="vivian"]今晚在新都會那間double rainbow買了一個雪糕蛋糕,是石板街味的
非常好味!
promotion : $138

謝謝Milk的資料
Jessica有無試過?[/quote]

試過”哈緊die",不過覺得唔係咁好食...
===

[quote:7080a09853="Jess&Burns"][quote:7080a09853="atrick & Cherry"]Jassica

生日快樂
婚後記住快d組織一隊足球隊 :[/quote]

些些,你的祝福.

題外話: 

做咩你地個個都祝我"靚" 架? 係咪你地都覺得我唔夠靚先?

定係我响你地心目中係一個好貪靚既女孩子?

其實, 我一向都以為我的內在美比我的外在美漂亮.. ops:[/quote]
說真的 並唔係講笑 因為一諗到你就自然聯想到~靚~ 你靚女嘛 咁咪更想你越黎越靚0羅!!! 同埋好欣賞你所以你內外都咁靚^_^
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:ace8b13384="H&H"]
說真的 並唔係講笑 因為一諗到你就自然聯想到~靚~ 你靚女嘛 咁咪更想你越黎越靚0羅!!! 同埋好欣賞你所以你內外都咁靚^_^[/quote]

ops:  ops:  ops:  ops:  ops:  ops:

好"火羅" 阿h 好彩你唔係男仔. 如果唔係我實以為你愛上我. 我會逃走.
(其實由細到大都怕男仔追......好驚果隻. 次次都會避  :dead: )

哎呀 面都紅晒 失禮晒o羅~  ops:  ops:

anyway 多謝你咁讚我.
===