藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

損友列表 [複製鏈接]

Re: 損友列表

[quote:359d0080e3="Royhk"]
你係唔係(對我號入我坐呀)???
請你睇清楚0的文章誰在不守則.....
如果你又想玩排外.............不如deltete 我account 啦!!![/quote]

就係唔希望排外先REMIND有呢個FUNCTION.
咁可以避免睇D針對你O既說話.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:f9064c111c="vivian"]咁您地係唔係在"藍澄吹水泳池"講?
如果係 應該無事  :em11:
如果唔係 而是在其他category 就話抵死  :dead:
我見有些留言在其他正經的category 一樣離晒題
又唔見得那些人囉牌?
比牌的審裁混淆不清![/quote]

無辦法....大家有黎開這裡的都知~繨恁A不過我無所謂,亦唔喜歡玩針對!

Re: 損友列表

[quote:07f4bce45c="Billy"][quote:07f4bce45c="Royhk"]
你係唔係(對我號入我坐呀)???
請你睇清楚0的文章誰在不守則.....
如果你又想玩排外.............不如deltete 我account 啦!!![/quote]

就係唔希望排外先REMIND有呢個FUNCTION.
咁可以避免睇D針對你O既說話.[/quote]

Thank you!! I get it!!

"亦唔喜歡玩針對"

好好笑!  明明係咁又講到唔係!  

q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:871c69f852="hales"]直到saga上站......... :[/quote]

我好日都唔上站架喎  :

[quote:49a7782868="vivian"]咁您地係唔係在"藍澄吹水泳池"講?
如果係 應該無事  :em11:
如果唔係 而是在其他category 就話抵死  :dead:
我見有些留言在其他正經的category 一樣離晒題
又唔見得那些人囉牌?
比牌的審裁混淆不清![/quote]

如果有 見到. 你可以向板主舉報. 因為板主有可能睇漏眼.
===