藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Maggie Johny
打印 上一主題 下一主題

今晚(28/2)天色好清 [複製鏈接]

[quote:d27cad94c0="hales"][quote:d27cad94c0="Billy"]真係好正喎住高層真好.
向南又有海景.[/quote]
係尖咀影咖? :[/quote]

:  :  :
見過鬼就唔怕黑啦~

點解o的相好似反差咁強..
有turn過

佢想個contrast大d 掛~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:5fc651cb8d="hales"]點解o的相好似反差咁強..
有turn過[/quote]

點解你講親D野我都唔明既...我覺得我好似讀緊低年班你就係高年班仲要係超班果隻...... :roll:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:cf51de87b3="dracula"][quote:cf51de87b3="hales"][quote:cf51de87b3="Billy"]真係好正喎住高層真好.
向南又有海景.[/quote]
係尖咀影咖? :[/quote]

:  :  :[/quote]

:hit:  :em20:  :em13:  :em13:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:ab3ad0e6d2="dracula"]佢想個contrast大d 掛~[/quote]

有張 好似自然o的 但我鍾意之前那些..sharp o的

係黃埔影 同TST參不多啦.

今日甜品BUFFET最后一日買一送一

所以去左黃埔

埋單二人只需176元....正.  :zdevil:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

主要覺得係反差太強既原因係..
o的招牌之類的燈主位浮哂出黎 :shock:

[quote:1aeeb0c828="Kiliyan"][quote:1aeeb0c828="hales"]點解o的相好似反差咁強..

點解你講親D野我都唔明既...我覺得我好似讀緊低年班你就係高年班仲要係超班果隻...... :roll: [/quote]
反差 = 光位和暗位的差距..光既地方好光 暗既地方好暗=高反差
光既地方唔係好光 暗既地方又唔夠暗 = 低反差 8)

[quote:fdd36d6d26="hales"][quote:fdd36d6d26="Kiliyan"][quote:fdd36d6d26="hales"]點解o的相好似反差咁強..

點解你講親D野我都唔明既...我覺得我好似讀緊低年班你就係高年班仲要係超班果隻...... :roll: [/quote]
反差 = 光位和暗位的差距..光既地方好光 暗既地方好暗=高反差
光既地方唔係好光 暗既地方又唔夠暗 = 低反差 8)[/quote]
我只識 "正手" 同 "反手" :em03: 。

[quote:134efbd151="MandyG室"]今日甜品BUFFET最后一日買一送一所以去左黃埔 埋單二人只需176元....正.  :zdevil:[/quote]哎呀~我本身同朋友都諗住去呢間食o架!不過打去訂位o既時候已經爆晒喇,激死 :em06:

(34月份佢地會做5人送1人優惠)