藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

補購藍澄足球隊隊衣事宜! (3/18前) [複製鏈接]

[quote:a01af5385d="Bear & Miao"]對不起......極耐無上黎.......

之前件衫未俾錢......係咪可以入埋落個恒生戶口呀? :wink:[/quote]

PM你了,快D搬入黎啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

記得我嘛 我想加入足球隊 要試腳嗎??
仲有d咩號碼揀呀 同埋點解有華倫、阿根廷揀既 即係球隊有兩件衫呀?!
同埋我唔知size 既standard 我5"10略胖 即係咩碼? 有冇得試呀...幾時有波踢 可否帶件衫比我睇睇呀...好多野問添 唔該晒!!

[quote:46f7447a28="A&B"]記得我嘛 我想加入足球隊 要試腳嗎??
仲有d咩號碼揀呀 同埋點解有華倫、阿根廷揀既 即係球隊有兩件衫呀?!
同埋我唔知size 既standard 我5"10略胖 即係咩碼? 有冇得試呀...幾時有波踢 可否帶件衫比我睇睇呀...好多野問添 唔該晒!![/quote]

記得呀因為高大比人叫左去打前面果個O麻.
我地志在玩吓有興趣就OK踢得好唔好唔緊要.

華倫係2005版、阿根廷係2004舨.
自己友對自己友都可以分到衫.
對出面多數著阿根廷因為多人有.

號數可以去下面個THREAD睇.
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5996
未有人要O既就OK.
我估你XXL.

最近果場係今個星期日不過唔知夠唔夠人(因冇約對手).
如果唔係就7月16日晚上8-10對翠怡花園.
Detail去足球大本營睇吓啦.
希望到時見到你啦....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:138e0df6cc="A&B"]記得我嘛 我想加入足球隊 要試腳嗎??
同埋我唔知size 既standard 我5"10略胖 即係咩碼? 有冇得試呀...幾時有波踢 可否帶件衫比我睇睇呀...好多野問添 唔該晒!![/quote]

我記得你 守龍門o個個嘛... :em12:

我地Jul 03 & Jul 16都有波踢 你入去足球隊大本營頂置o既相關subject報名
就得ga la...

至於波衫o既野 等我地領隊Grassman覆你la!!!
Rambler Crest Soccer Club

報左名喇

PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!
仲有...兩件波衫分別幾$$呀?!
可否16/7帶給我看size?!

Thks!!

Re: 報左名喇

[quote:c0d6610900="A&B"]PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!

Thks!![/quote]

收到你PM了,你搬入黎未呀?如果係RC就直接羅sample比你睇,唔係就7/16先睇啦!

乜你同我地踢過咩,我無印象o既? :?:

你快D揀numble啦,咁我可一次過去訂你和Nigel 件衫!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

質地如何?  平平哋...買件比我老公當睡衣著都好喎...再唔係...落八街又得...
:em12:
Q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:93596a1a93="grassman"][quote:93596a1a93="A&B"]PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!

收到你PM了,你搬入黎未呀?如果係RC就直接羅sample比你睇,唔係就7/16先睇啦!

你快D揀numble啦,咁我可一次過去訂你和Nigel 件衫![/quote]

冇踢過架.
不過佢係網上介紹過自己.... :nowords:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:bf03d1bc5a="grassman"][quote:bf03d1bc5a="A&B"]PM 左資料比Grassman喇 (係咪真係佢英文名呀) 我報左16/7...因為我3/7 要返church!!
希望到時黎度啦!!

你快D揀numble啦,咁我可一次過去訂你和Nigel 件衫![/quote]

點解你咁問既?!

另外 我禮拜一會入一入去 可否call你睇呀?!  pm 你contact比我..ok 嗎?!
Number 方面 請問最細去到幾多號呀?!

[quote:99851061bf="A&B"]

另外 我禮拜一會入一入去 可否call你睇呀?!  pm 你contact比我..ok 嗎?!
Number 方面 請問最細去到幾多號呀?![/quote]

1號同4號都未有人要.