藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

Say Hello [複製鏈接]

[quote:b9ecb93e46="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:b9ecb93e46="Jess&Burns"]返來啦!!!  這之台灣之行 真係極之難忘呀. 一去到 台灣就有寒流. 氣溫只有7-10度...... >......<  好凍!!! 
還不停下雨!!! 第二天去到, 開始化粧時,攝影師話改第二天再影,因為天氣太差了. 
改了第三天,早上都一直下雨,化完粧, 影了一陣室內, 便停雨了, 
我們才出去影,但還是很凍!!! 只好手拿兩個暖包, 頂硬上!
到今天早上,去選相時, 估唔到效果異常地好.[/quote]

請問几時取相/是否要等1個月?[/quote]

4 月20 日前寄到我們家中.
===

jessica 你去o個間叫咩名?
service 得唔得?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Service...得唔得呢個問題. 好難答. 因為我之前都未影過. 唔知其他係點.無得比較.
不過 有一樣野可以肯定. 他們比香港的公司老實.  在我選相片時 他們真的會給比較中立的意見. 唔會係唔係都話靚. 佢覺得唔靚既 會話我知 問我是否可以珊掉這張 那張... 我諗香港應該就唔一樣啦.
===

有冇再加錢 揀多左d相之類呀???
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

見呢度個個攪緊結婚,呢個的確係一個好快樂既過程,真係戥你地開心! :em04:

p.s. 之後生埋仔女仲開心! :em12:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我o係度祝草人未來o既日子~三年抱兩,五年抱四 :em04:

:  :em12:

老o羅,呢個重任要可靠你呢D又靚又好生養既師拉! :em04:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Welcome back Jessica & Burns! 好心急想看看你們的靚相...

[quote:9e57f6469a="BearBear"]Welcome back Jessica & Burns! 好心急想看看你們的靚相... [/quote]

我都想快D...
===

[quote:abb6a1606e="H&H"]有冇再加錢 揀多左d相之類呀???[/quote]

當然有啦 不過遲D 睇相時再講過啦~
===