藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Maggie Johny
打印 上一主題 下一主題

廁所臭味仲未消除!!!!!!! [複製鏈接]

[quote:df7c5d4bc1="Maggie&Johny"]佢又唔似個屎渠有事 因為陣未係近廁所門口天花傳落黎 都唔知有冇毒 :em18:  :em18: ....唉...聞得多真係好辛苦 :em15:  :em15: .......... :em01:  :em01:  :em01:[/quote]
有冇拆開個天花睇睇.... :?:

[quote:cea04a4eb7="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:cea04a4eb7="Maggie&Johny"]佢又唔似個屎渠有事 因為陣未係近廁所門口天花傳落黎 都唔知有冇毒 :em18:  :em18: ....唉...聞得多真係好辛苦 :em15:  :em15: .......... :em01:  :em01:  :em01:[/quote]
有冇拆開個天花睇睇.... :?:[/quote]

我嘗試同收樓處既林生推開左一兩塊睇過 但係都搵唔到原因 林生話要再問d專家先得........ 但我都要住架~~~~ 陣味已經漫延到廳同房了(我尋晚已經掩埋度廁所門先訓)......  :em01:  :em01:
2座A - original \"M&J\"

不如你試下搵李生 !
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:bebe64f95b="Maggie&Johny"][quote:bebe64f95b="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:bebe64f95b="Maggie&Johny"]佢又唔似個屎渠有事 因為陣未係近廁所門口天花傳落黎 都唔知有冇毒 :em18:  :em18: ....唉...聞得多真係好辛苦 :em15:  :em15: .......... :em01:  :em01:  :em01:[/quote]
有冇拆開個天花睇睇.... :?:[/quote]

我嘗試同收樓處既林生推開左一兩塊睇過 但係都搵唔到原因 林生話要再問d專家先得........ 但我都要住架~~~~ 陣味已經漫延到廳同房了(我尋晚已經掩埋度廁所門先訓)......  :em01:  :em01:[/quote]

咁神祕? 佢會找什麼專業人仕來看? 幾時先請到? 拖到幾時?
我睇,你都係同林先生講, 你自行要找專業驗樓人士來看,CLAIM管理署錢.咁樣,佢既行動可能會快少少.
記住: 專業人仕只係睇同比意見,唔會幫你整.發現了問題,都係要追返管理.署.你咁樣有排拖.要主動出擊先得喎,唔好再浪費時間在驗出是什麼問題上了.  
===

RC廁所設計有問題  應該要有個窗口位 !

我心諗....呢個問題應只有我先有 原來其他鄰居都有同様的情況.....

主人房的問題比較serious 但客廁又冇問題...

總未揾出原因 點算??