藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

廚房抽氣扇有聲 [複製鏈接]

[quote:64d38a8cd5="Billy"]C塔度 "娟"上o黎????[/quote]
真係有o架 :em18:
我舊公司有同事一入廁所就見到喇~ :em07:
不過我未見過~好彩~ :mrgreen:

你咁熟o既.
唔通你最鍾意吸o既血係.......老......鼠.......血...... :em07:

老 鼠 即 是 " 無 處 不 在 " 好 得 人 驚 !!!!

[quote:a8b589f9a7="gp"][quote:a8b589f9a7="Billy"]老鼠 "娟" 入一條一寸高o既隙縫入面就見過.
C塔度 "娟"上o黎????
C塔度入面有水喎點"娟"???? :?:[/quote]

:em07:
嘩 越講越心寒......連廁所都唔咁去喎 ops:[/quote]

我家陣連屋企都晤咁返 !  :em06:  :em06:

[quote:06d0356ded="gp"][quote:06d0356ded="Billy"]老鼠 "娟" 入一條一寸高o既隙縫入面就見過.
C塔度 "娟"上o黎????
C塔度入面有水喎點"娟"???? :?:[/quote]

:em07:
嘩 越講越心寒......連廁所都唔咁去喎 ops:[/quote]

唔怕....你可以好似 U571 咁 比幾個深水炸彈佢  :em15:
而家 D 去水渠都冇咁易會有老鼠o既~ 放心~
另外我地 d 單位都好難養到老鼠 除非真係好多o野死四圍放~
不過怕原本已o係屋內o個 d 死o左 有排臭..
見過鬼就唔怕黑啦~

唔怕....你可以好似 U571 咁 比幾個深水炸彈佢  

講真定講笑 ?
JANICE :em11:

不過怕原本已o係屋內o個 d 死o左 有排臭..

咁點搬走啊 ? 大家認真d未玩啦 ! 我家真係有老鼠啊 !

隻老鼠會唔會係你收樓前或裝修時已經"鼠"o左入你間屋 :roll:
G :em21: P

[quote:35b7778772="gp"]隻老鼠會唔會係你收樓前或裝修時已經"鼠"o左入你間屋 :roll:[/quote]

我都晤知 我係十月搬入黎...之前無發現過有老鼠宗影喎 !  :!:

jp 你住六座嗎 ?