藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

平均會用多少時間來休息??? [複製鏈接]

就係因為少人喜歡. 所以平時得我一個聽. 又無得交流.
而家識左你就好啦 有知音人~
我會成日煩住你架啦~ ( 驚未?)[/quote]

甘妳弦樂喜唔喜歡 Cello Double Bass and Guitar 啊?

[quote:24c323d588="kyu"]就係因為少人喜歡. 所以平時得我一個聽. 又無得交流.

甘妳弦樂喜唔喜歡 Cello Double Bass and Guitar 啊?[/quote]

比較喜歡guitar.

木guitar / 低音guitar  都喜歡.

Cello double bass 比較少聽或者是暫時未有一隻歌可以impress 到我喜歡聽..
===

[quote:e244106cd2="kyu"]就係因為少人喜歡. 所以平時得我一個聽. 又無得交流.

甘妳弦樂喜唔喜歡 Cello Double Bass and Guitar 啊?[/quote]

我唔係音樂發燒友,但有機會我都想參加你地d 聚會,學習!學習!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b3e860af2c="grassman"]
我唔係音樂發燒友,但有機會我都想參加你地d 聚會,學習!學習! [/quote]

其實我都唔係咩野發燒友. Kyu 就係~

前天上他家時 我帶了兩隻我喜歡的CD. Kyu便立刻介紹了很多正歌比我聽 完全付合我的喜好呢~

厲害! 成間居成幾千隻碟. 一隻cd 有成4- 20 首歌...居然可以記得邊隻打邊隻! 呢d 先係發燒友呀~ :em11:
===

[quote:8718e82fa3="Jess&Burns"][quote:8718e82fa3="grassman"]
我唔係音樂發燒友,但有機會我都想參加你地d 聚會,學習!學習! [/quote]

前天上他家時 我帶了兩隻我喜歡的CD. Kyu便立刻介紹了很多正歌比我聽 完全付合我的喜好呢~

厲害! 成間居成幾千隻碟. 一隻cd 有成4- 20 首歌...居然可以記得邊隻打邊隻! 呢d 先係發燒友呀~ :em11:[/quote]

我覺得佢真係好識享受人生o架.

Of course he is.  :em11:

[quote:a0cb533e0e="Jess&Burns"][quote:a0cb533e0e="grassman"]

厲害! 成間居成幾千隻碟. 一隻cd 有成4- 20 首歌...居然可以記得邊隻打邊隻! 呢d 先係發燒友呀~ :em11:[/quote]

冇幾千隻碟甘多 應該有約一千隻左右.

我覺得佢真係好識享受人生o架.

Of course he is.

我講比你地兩個知 青春常駐秘密就在此!

[quote:a96cbd9557="kyu"]

我講比你地兩個知 青春常駐秘密就在此![/quote]

唔係燕窩咩????
:?:  :?:  :?:

[quote:16ee2fe5de="kyu"]Seven and Tomato

星期六晚有聚會叫埋妳地啊![/quote]

真係有得食燕窩 :shock: ?