藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣樓價 [複製鏈接]

[quote:a71511685c="Hello Kitty"]Don't Worry Be HAPPY !!!
明年一定仲有得升!
想升幾多???
總之有得住又有得賺!!   :wink:[/quote]

希望明年會升 因為我是在7月份買的係是二手市場 平均尺價要HK$2490.   
當時仲以為自己買到平貨; 因為不用裝修..剛剛夠錢買 點知衣家就一肚火 :twisted:  :evil:
上一手業主賣的時候說明會幫我跟足裝修 我先買的…..現在好鬼慘 :em01:  :em01: 慘…… :em08:  :em08:

不如大家可不可以教下我可以點做... :em14:  :em14: 萬二分感激   :em14:  :em14:

我自住.....升定跌由佢啦....

Seven︰
我已PM你,請睇睇!
R & M

Seven What happen ???Do you need helping hands ? Please state !!!!

我都係自住的 用這個價錢買以為平左 黠知上綱睇下"RC"樓價係晤值la…加上裝修又 :evil:  :evil: …..已依家我都晤知點算 ??? :em01:

好彩有你地雪中送炭 謝謝 !
:em08:

[quote:ece8ce4c86="SEVEN"]我都係自住的 用這個價錢買以為平左 黠知上綱睇下"RC"樓價係晤值la…加上裝修又 :evil:  :evil: …..已依家我都晤知點算 ??? :em01:

好彩有你地雪中送炭 謝謝 !
:em08:[/quote]

6座A景觀開揚
有海景
就算唔包裝修
HK$2500呎都唔算貴(以市價計算).

[quote:bcdd8c894d="Mr. & Mrs. FireFire"]我自住.....升定跌由佢啦.... [/quote]

我都係咁話...

eric_818
6座A景觀開揚
有海景
就算唔包裝修
HK$2500呎都唔算貴(以市價計算).

eric_818 你是不是rc住客 ??? 如果係你住邊座高層or低層???

希望明年會升 因為我是在7月份買的係是二手市場 平均尺價要HK$2490.   
當時仲以為自己買到平貨; 因為不用裝修..剛剛夠錢買 點知衣家就一肚火   
上一手業主賣的時候說明會幫我跟足裝修 我先買的…..現在好鬼慘   慘……   

不如大家可不可以教下我可以點做...   萬二分感激  

seven 我地遭受一樣的苦痛  :em01:

seven 兄
mud野事
可唔可以比大家八八
你係買間有chong修package既rc????