藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

邊個就快結婚??? [複製鏈接]

又係雙單0既問題
係咪一日之內唔可以著兩件婚紗?
我打算早上註冊著平腳婚紗 夜晚係酒店著長拖尾
但我妹話唔好意頭喎 係咪架?

[quote:096f915b83="女"]又係雙單0既問題
係咪一日之內唔可以著兩件婚紗?
我打算早上註冊著平腳婚紗 夜晚係酒店著長拖尾
但我妹話唔好意頭喎 係咪架?[/quote]

d人係話唔好著兩次婚紗 但係而好多人都會好似你咁 日頭著一件 夜晚再著另一件 甚至有d朝早著一次 夜晚再著返同一件.......其實無乜所謂0者 你問0下你老公介唔介意 你自己介唔介意??如果唔介意 默著lor!!!當係晚裝咁著.......

我結婚0個陣租左一件婚紗咋!!夜晚都無著過 唔係因為唔好意頭 而係費事換....... :mrgreen:

我結婚0個陣租左一件婚紗咋!!夜晚都無著過 唔係因為唔好意頭 而係費事換....... :mrgreen:[/quote]

Aiya 乜你咁lazy架
有好多人可能冇黎到睇你註冊 咁佢地咪睇唔到你著婚紗個look lor?
你0個晚換左好多件衫?

[quote:598a56877b="女"]我結婚0個陣租左一件婚紗咋!!夜晚都無著過 唔係因為唔好意頭 而係費事換....... :mrgreen:[/quote]

Aiya 乜你咁lazy架
有好多人可能冇黎到睇你註冊 咁佢地咪睇唔到你著婚紗個look lor?
你0個晚換左好多件衫?[/quote]

無0黎無得睇......哈哈.....

我換左好少咋 都係因為一個"懶"字 :roll:

我個程序係(1)掛----影相 (2)晚裝A----影相兼進場 進場前換左d首飾 (3)晚裝B----敬酒兼送客 我仲係set一個頭用成晚 只係換左頭飾........除左係因為懶之外 仲因為我想食野:em09: .... 而且成晚好趕 個經理會不斷搵你 同你講要做d乜 我阿媽又要我逐檯逐個影相 真係無乜時間......

Tomato 寫到:
我會叫老爺奶奶 因為爸爸媽媽只得一個   佢地對我好好 但係始終感覺係好陌生

Actually I want to call them "No Yeah" and "Nine Nine" too but my hushand wants me call them Dad/Mum. They are very nice with me too. Maybe I will get use to about it.

[quote:7392aa2816="chloe"]Tomato 寫到:
我會叫老爺奶奶 因為爸爸媽媽只得一個   佢地對我好好 但係始終感覺係好陌生

Actually I want to call them "No Yeah" and "Nine Nine" too but my hushand wants me call them Dad/Mum. They are very nice with me too. Maybe I will get use to about it.[/quote]

都係稱呼0者 其實無乜所謂

都係稱呼0者 其實無乜所謂

sure

[quote:821d1fa414="carry&chris"]25/9/2004 is our big day~ [/quote]

恭喜! 恭喜! :em19:

我租左1件褂1件婚紗3件晚裝仲諗住租多一件中式做送客會唔會多得滯呢?

[quote:1408e5a0ab="45B"]我租左1件褂1件婚紗3件晚裝仲諗住租多一件中式做送客會唔會多得滯呢?[/quote]

我個人認為...........都可以ge 但係會好趕 因為要頻頻換衫 換完仲要換頭飾.....
一係你其中一件席前用來影相 其餘兩件喜宴中著 就好喇!! :wink: