藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

完全係工作上" 交帶" o既問題 [複製鏈接]

To Jeffrey & Shirley 投訴信內一早已羅列了這個要求了 :em03:

>>
我們現要求 貴公司立即派員前往各單位視察,以證明我們所說屬實。由於我們須於七月前入住該等單位,務請 貴公司能於該日前將各單位修葺妥當,並要求:
1. 所有執漏在十個工作天內完成
2. 個別嚴重工作延誤而引致業主損失,貴公司需向業主賠償
3. 因執漏工程延誤,要求延長保養期至一年
另外我們對收樓後之樓宇設施及質素,與售樓書有很大出入,保留權利向 貴公司追究追討一切損失。

[quote:a48b017d1e="dick&queenie"][quote:a48b017d1e="kyu"]希望 tomato 妳能早日入伙.[/quote]

咪係,入來見到我,又唔同我打招呼......

鳴~~~~我入左伙咁奈,都冇咩藍澄友陪兩口子,好孤單~~~ :em01:
一伙人冇人理~~~[/quote]
係囉!你搬左入黎RC咁耐都未撞過你既.我撞jerrery 撞到瘀晒啦.
係呀Jeffery唔好唔開心啦兩個人互相就吓好快無事啦.

多謝各位兄弟姐妹。大家相識不算長,但各位都咁互助,非常開心。謝謝 :em14: !

其實,我同 Shirley 之間並無有事,只是少少意見分歧,片刻便解決了。多謝各位關心。

另外,各位有否因收樓處加了人手,而有所改善呢?在下就沒有這感覺了。 :|

執漏部電話依然....無人聽...

我都冇氣再追
不過我最開心係知道 RC ge人 各位都咁有人情味!! :em21:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

huh...I promised that I WILL NOT buy 和黃's house anymore... Fxxk... :evil:
I\'m T2C...