藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Winnie the Pooh
打印 上一主題 下一主題

喜歡藍澄灣D咩 [複製鏈接]

我覺得最對版係個泳池 超正!!!
Rambler Crest Soccer Club

都唔知點解對rc硬係有d情意結 仲好鍾意呢度 可能係間格實用同大 同埋都叫做貼住市區既樓 交通其實都叫ok 0架喇 試問以咁既價錢買 相對其他樓買到既 一係細 一係就好舊既樓 一係就好鬼遠既新界樓(交通咪仲衰)......其實點都有d取舍 我自己比較喜歡屋企比到舒適寬敞既感覺同埋方便

所以我從冇後悔買左 冇覺得買錯~~~反而以前d friends 唔多睇好既 黎過之後都轉晒口風 都話依度幾好0Y 又夠闊落 樓價又有得升 早知..............
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

鍾意有泳池 鍾意係青衣 鍾意望到荃灣 中環 鍾意望到煙花.

[quote:8a1eba9c91="dick&queenie"]:HIT:[/quote]
哈哈!亞 Dick 少你又講錯野喇!亞 Dick 嫂吾好打咁耐喇,手軟啦!下次先再打啦! :
P.S. 收吾收到我比你既野呀? :face13:

1. 近美孚, 老公返工方便! 近葵芳,好多o野買! 去港島,旺角都好快,方便!
2. 渡假FEEL泳池
3. 間隔四正實用,三房單位的主人房及廳,仲大過好多其他屋苑1100、1200呎單位的房及廳。
4. 新樓
Janice & Philip

我最喜歡 :face13: 有個好正既泳池 :em12: 。
價錢可以接受,而又吾洗住 "二手"。 ops:
只需要搭巴士都可以四個字出到旺角/太子。 :em04:

Re: 我剛剛買 鍾意佢夠Grand...

[quote:53d61751d5="A&B"]
..交通就...可能我未開始長住 好似度度都唔順路咁 有冇人可以介紹我去以下地方的最佳方法..[/quote]

我屋企:大圍
(43A轉46X)
女友家:藍田
(小巴到葵芳轉地鐵)
我公司:炮台山
(早上948)
女友公司:上環
(早上948)
教會:樂富
(小巴到葵芳轉地鐵)
Janice & Philip

將價就貨~
近R.老家~
[quote:736c695018="Billy"]1)冇諗過會識到咁多鄰居重可以咁熟絡.[/quote]呢個都係令到我倆口子留戀RC的主要原因之一! :em19:
:em09:

間格四正 :em11: ...價錢唔貴 :wink: ...開揚 ...環境唔嘈 :em19: ...搭巴士返工好話咁快就到 : ...識倒好多朋友仔 :mrgreen: ...有街坊比面食我整0既蛋糕甜品 :face13: ......冇喇...夠未? :?:

q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:72cefdfc15="Jeffrey & Shirley"][quote:72cefdfc15="dick&queenie"]:HIT:[/quote]
哈哈!亞 Dick 少你又講錯野喇!亞 Dick 嫂吾好打咁耐喇,手軟啦!下次先再打啦! :
P.S. 收吾收到我比你既野呀? :face13:[/quote]

我老公講過啲咩嚟? :?:   點解我唔知0既! :em01:   有冇人可以話番比我聽呀 :?: ...唔該  :face13:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]