藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: RamblerVillager
打印 上一主題 下一主題

88G小巴星期六有得搭 [複製鏈接]

我今日都坐過車程4分30................. :mrgreen:  好快....
但司機哥哥講...個站遲d會改...................

甘係咪我地無shuttle bus 去青衣城或葵芳
又比和黃過骨真唔低

我今日搭左你講既新小巴 不但有seat belt 環有下車bell.  好玩呀.  

[quote:6d42a27288="Simon&Michelle"]唔係呀. 我今日下午搭左一部 88G 既新小巴 仲要每個位都有 seat belt 架喎.[/quote]

但我們希望會有車去青衣站 因為我們有時要搭 airport express 上班
而且青衣城果度買野又好方便
如果連這個都改善埋就PERFECT 啦.

[quote:ead8243db1="Alvin & Janis"]但我們希望會有車去青衣站 因為我們有時要搭 airport express 上班
如果連這個都改善埋就PERFECT 啦.[/quote]

有車去青衣站架...不過... 要遊成半粒鐘先去到 ...

我噚日第一次搭88f,搭到我幾乎"嘔"!!!全程冇直路,只有彎路,簡真堪稱"彎路之王"!!! :em16:

係la我會去kwai fogn搭la有好多車都經rc

[quote:78bc051b6b="saga"][quote:78bc051b6b="Alvin & Janis"]但我們希望會有車去青衣站 因為我們有時要搭 airport express 上班
如果連這個都改善埋就PERFECT 啦.[/quote]

有車去青衣站架...不過... 要遊成半粒鐘先去到 ...[/quote]

咪係law....
我們想要一部唔waste time 的車去青衣城
sure 唔係 taxi 啦 :em13:  :em13:

如果你對青衣不熟悉 不防一坐88F 基本上它會經過大部份的青衣屋宛 是一條觀光線. 如果用來日常代步............. :em14: