藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

8月9日既gathering [複製鏈接]

[quote:3341fdd3b8="Mr. & Mrs. FireFire"]
我諗有d新鄰居真係買左rc 咁耐都未睇過實景.... :[/quote]

自己去咪得囉 ...  :wink:
因為有好多人就時間先出到來
要珍惜用d時間來傾下野  :?

其實最好係搵個可以坐得耐既地方 基本上我自己就算食飯盒都冇問題的....哈~~
只係第一次聚會 都想大家可以在一個舒服少少既地方相認嗎.......哈~
何況其實大家買左樓都要慳是沒錯的......
只係一壎鄙貴少少都唔係太過份嗎...而且都係講緊貴十百幾十呢..嘿嘿

[quote:5208a6fceb="saga"][quote:5208a6fceb="Mr. & Mrs. FireFire"]
我諗有d新鄰居真係買左rc 咁耐都未睇過實景.... :[/quote]

自己去咪得囉 ...  :wink:
因為有好多人就時間先出到來
要珍惜用d時間來傾下野  :?[/quote]

係呀~ 又冇得入去~ 咁多人o係地盤出面有 d 異相~
同埋我諗去 10分鐘都走得~ 但係坐車去 & 走都唔止 30分鐘~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:289a08c1c8="dracula"]
係呀~ 又冇得入去~ 咁多人o係地盤出面有 d 異相~
同埋我諗去 10分鐘都走得~ 但係坐車去 & 走都唔止 30分鐘~[/quote]

um um ~
搵個坐得舒服同耐少少既地方已經 ok

$200 per head if many people come we can book a room in Hotel r.... function room....  :roll:

我問了理工大學『群英閣』,9/8有自助壎i以包場。最多容納220人,其次140人,再細d可以80人。如果包場可以set咪同一般器材。每位約$98。

地點:理大『李嘉城』樓15/F。電話:27664968。時間:6:00-10:30/11:00

有興趣要預先報名,盡快決定。否則很難包場,因為一星期前BOOKING常滿。

[quote:0072de6002="wychan"]我問了理工大學『群英閣』,9/8有自助壎i以包場。最多容納220人,其次140人,再細d可以80人。如果包場可以set咪同一般器材。每位約$98。

地點:理大『李嘉城』樓15/F。電話:27664968。時間:6:00-10:30/11:00

有興趣要預先報名,盡快決定。否則很難包場,因為一星期前BOOKING常滿。[/quote]
好喎 又抵食又有得包場 我覺得真係威喎 (某廣告經典對白)
:em11:  :em11: 贊成  :em11:  :em11:

[quote:7f7f01d838="bikbark"][quote:7f7f01d838="wychan"]我問了理工大學『群英閣』,9/8有自助壎i以包場。最多容納220人,其次140人,再細d可以80人。如果包場可以set咪同一般器材。每位約$98。

有興趣要預先報名,盡快決定。否則很難包場,因為一星期前BOOKING常滿。[/quote]
:em11:  :em11: 贊成  :em11:  :em11:[/quote]
其實到而家有幾多人去..... :?:

我諗要提早報名先得喎~ 如果 8月 2日先報名 咁咪 BOOK 唔切??
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:55b1d9a148="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:55b1d9a148="bikbark"][quote:55b1d9a148="wychan"]我問了理工大學『群英閣』,9/8有自助壎i以包場。最多容納220人,其次140人,再細d可以80人。如果包場可以set咪同一般器材。每位約$98。

:em11:  :em11: 贊成  :em11:  :em11:[/quote]
其實到而家有幾多人去..... :?:[/quote]

我們現在有75會員,如果有一半會去,而他又同吤t一半去,大約有75-80人啦.
不過要有真正的統計才知,我唔MIND做統籌。不如我們FORM一個COMMITTEE先開個計畫一下.然後問HALES羅晒D E-MAIL ADDRESS SEND比所有人?