藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 藍孩子
打印 上一主題 下一主題

唔收由自可一收就把鬼火 !____! [複製鏈接]

[quote:3fb15d501d="cliff"]
藍孩子 特別要小心Check D蜫蟲之類的野. 我有個朋友 全房家私都換了 只剩下門框無換 估到估唔到入面有白蟻 ... 宜家差不多全屋的家俬都唔要得 ... ( 無冇大約二十蚊 ... )[/quote]

其實大家入伙前會唔會搵人滅蟲? 一般收費幾多?  我地有d擔心如果有白蟻 d木地板同木門就慘啦...

各位街坊!! 今日我發現左疑似發出臭味源頭!! 我發現廚櫃底有大量染有不知明黃色液體o既報紙  大量煙頭垃圾同埋一包發黃同好臭o既物體!! 真係臭到想嘔!!! 都唔知係乜! 我幾驚係死老鼠呀!!!!

On the first lauch date of RC I saw one RAT running across the road outside Tower 3.   :cry:

On the first lauch date of RC I saw one RAT running across the road outside Tower 3.   :cry: