藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kitty Raymond
打印 上一主題 下一主題

點樣可以住得舒服D ? [複製鏈接]

[quote:cd43cf489f="wicyh"]自我催眠[/quote]
哈~你可以咁講既
不過凡事兩面睇 唔鐘意咪賣左岒o...
既然都係要入去住 點解唔放開一點 換一個好既角度去睇呢
反正你成日諗到岈I衰點衰都好 又唔可以改變已經買左既事實呢
都冇幾多個選擇呢 一係賣 一係租出去 一係住 三條路都無乜必要
終日諗住岈I差點差呢

[quote:687a2d5d2a="kitty&Raymond"]不如影低維港日景夜景 整落窗帘度 嘩幾毫呀 :em12:
好過對住酒店pat pat  [/quote]

影定幾 set ...
睇悶左又可以換~~~~

Re: 點樣可以住得舒服D ?

[quote:c8fd685387="kitty&Raymond"]
高級單位....
希望ck有良心啦.... :|
其實樓書上有好多唔清楚地方...
如無註明家電brand&model等等... :x[/quote]

air con - toshiba
wash machine - fortress
refrigator - samsung
microwave - samsung
gas - rinnai
爐頭 - italgas
水喉 - iataree

跟據 ken 既相 已經放左好多 toshiba air con 係度

[quote:9f58c39c75="saga"][quote:9f58c39c75="kitty&Raymond"]
高級單位....
如無註明家電brand&model等等... :x[/quote]

air con - toshiba
wash machine - fortress
refrigator - samsung
microwave - samsung
gas - rinnai
爐頭 - italgas
水喉 - iataree

跟據 ken 既相 已經放左好多 toshiba air con 係度[/quote]

哈哈...
以上嘅list係我寫ga 我梗知啦.

不過我唔抵得ck無寫出來之嗎  :x
可能呇a都覺得牌子cheap 所以無寫出來啦  :|

[quote:99863dbf66="dick&queenie"]哈哈,
有冇人整到間屋,成為個"圖"房咁

註:唔識有關字的倉頡碼[/quote]
屠=skja
套=ksmi
係邊個呀!
仲有可以在速成狀態時指住個速/半字left click在內容內right click 倉頡y就會有全碼出現.

[quote:d6026a76c7="kitty&Raymond"]
哈哈...
以上list係我寫ga 我梗知啦.

不過我唔抵得ck無寫出來之嗎  :x
可能呇a都覺得牌子cheap 所以無寫出來啦  :|[/quote]

cheap 呀
人地將廣有德國西門子電器 ...  :em01:

[quote:02fe221690="kitty&Raymond"][quote:02fe221690="hales"][quote:02fe221690="kitty&Raymond"]雖然買藍澄灣個時已經知道會對酒店 完全無景可言.  但唸到將來住入去ga感覺 真係有D擔心.  我唸屋內D布置會多D鏡飾 花草植物 淺色ga傢俬 令到室內光D fresh D.[/quote]

嗯....保持一個樂觀既心態 除去打算以小價得到高級單位的框框...
自然就會住得舒服~ :em11:[/quote]

高級單位....
其實樓書上有好多唔清楚嘅地方...
有喎!你睇真d.

[quote:00849fdf8f="Solskjaer"][quote:00849fdf8f="kitty&Raymond"][quote:00849fdf8f="hales"][quote:00849fdf8f="kitty&Raymond"]雖然買藍澄灣個時已經知道會對酒店 完全無景可言.  但唸到將來住入去ga感覺 真係有D擔心.  我唸屋內D布置會多D鏡飾 花草植物 淺色ga傢俬 令到室內光D fresh D.[/quote]

嗯....保持一個樂觀既心態 除去打算以小價得到高級單位的框框...

高級單位....
有喎!你睇真d.[/quote]

where???????

[quote:8ba74b6b15="Solskjaer"][quote:8ba74b6b15="kitty&Raymond"][quote:8ba74b6b15="hales"][quote:8ba74b6b15="kitty&Raymond"]雖然買藍澄灣個時已經知道會對酒店 完全無景可言.  但唸到將來住入去ga感覺 真係有D擔心.  我唸屋內D布置會多D鏡飾 花草植物 淺色ga傢俬 令到室內光D fresh D.[/quote]

高級單位....
有喎!你睇真d.[/quote]

where???????