藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~ [複製鏈接]

咩咩豬都好想去~~~
一陣羊咩咩返黎睇下佢張更紙先~~~ :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

係喎...
星期六有幾會睇到o的獅子座流星雨喎~

對唔住呀咩咩豬唔去喇~~~
因為呢幾日發生左一件好唔開心既事羊咩咩同咩咩豬都無心情去玩    

誠徵電腦奇才 :|
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:ab9a00abd9="咩咩豬"]對唔住呀咩咩豬唔去喇~~~
因為呢幾日發生左一件好唔開心既事羊咩咩同咩咩豬都無心情去玩    

誠徵電腦奇才 :|[/quote]

oh.. too bad
要整電腦??

I'm so sorry that I can't get together with you all as I need to work both this Sat & Sun :em01:  :em01:  :em01:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

BBQ集合詳程已經PM左俾所有報左名既朋友仔~
如果收唔到既話麻煩講聲~~(除左火火and bunnud)
THXTHX~~

[quote:312d22b4a4="hales"]BBQ集合詳程已經PM左俾所有報左名既朋友仔~
THXTHX~~[/quote]

[glow=yellow]我收唔到喎![/glow]

[quote:8d233099c5="hales"]BBQ集合詳程已經PM左俾所有報左名既朋友仔~
THXTHX~~[/quote]

27a & 12d 收到 thx! 期待見到大家 :em19:

收到 :

收到
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)