藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: sunday
打印 上一主題 下一主題

新婚與結婚照 [複製鏈接]

[quote:badc0e89d9="J&"]我結婚好耐,今年5月影了2輯婚紗全家幅,有對仔女一齊影好開心,真係好滿意!   最近才scan完第一輯相(Monalisa底片影),埋第二輯(soinlove數碼影)。

好想同大家分享,(部份網友已經係八月版聚的時侯看過Monalisa果輯。) 如有興趣看看,可PM給我,Send條link比你。

PS: 多謝 Milk 、 Shirley 借出花球拍攝。Thank you.[/quote]

第時我有仔女都想帶埋佢地再影一次婚紗相 好似你地同草人咁....好鬼開心呀!!!

J&

婚紗照影得好靚,再加上妳有對可愛o既仔女一齊影,感覺份外溫馨美滿,就連我家古老石山o既皇上都大贊一番呢 :em11:

多謝妳同我地分享啊! :em19:
:em09:

[quote:814bcec471="Tomato"][quote:814bcec471="J&"]我結婚好耐,今年5月影了2輯婚紗全家幅,有對仔女一齊影好開心,真係好滿意!   最近才scan完第一輯相(Monalisa底片影),埋第二輯(soinlove數碼影)。

好想同大家分享,(部份網友已經係八月版聚的時侯看過Monalisa果輯。) 如有興趣看看,可PM給我,Send條link比你。

PS: 多謝 Milk 、 Shirley 借出花球拍攝。Thank you.[/quote]

第時我有仔女都想帶埋佢地再影一次婚紗相 好似你地同草人咁....好鬼開心呀!!![/quote]

咁努力喇,等你好消息 :em19: !
Janice & Philip

[quote:60f2a646a3="J&"][quote:60f2a646a3="Tomato"][quote:60f2a646a3="J&"]我結婚好耐,今年5月影了2輯婚紗全家幅,有對仔女一齊影好開心,真係好滿意!   最近才scan完第一輯相(Monalisa底片影),埋第二輯(soinlove數碼影)。

第時我有仔女都想帶埋佢地再影一次婚紗相 好似你地同草人咁....好鬼開心呀!!![/quote]

咁努力喇,等你好消息 :em19: ![/quote]

哈哈 ops: 我地會努力.... :zdevil:

[quote:50391c856b="Tomato"]第時我有仔女都想帶埋佢地再影一次婚紗相[/quote]咁妳就快o的生個啦

[quote:50391c856b="Tomato"]好似你地同草人咁....好鬼開心呀!!![/quote]係呀,草人o既婚紗全家幅都好正(我會稱為"型" 8) ),全家總動員去影婚紗相,出來o既效果特別溫馨! :em04:
:em09:

[quote="milk"][quote:ae1954eafb="Tomato"]第時我有仔女都想帶埋佢地再影一次婚紗相[/quote]咁妳就快o的生個啦

蕃茄+薯仔=生個蕃薯 :

[quote:85ce3ca6ae="milk"]係呀,草人o既婚紗全家幅都好正(我會稱為"型" 8) ),全家總動員去影婚紗相,出來o既效果特別溫馨! :em04:[/quote]

h: 過獎啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b5d074e344="J&"]我結婚好耐,今年5月影了2輯婚紗全家幅,有對仔女一齊影好開心,真係好滿意!   最近才scan完第一輯相(Monalisa底片影),埋第二輯(soinlove數碼影)。

吾洗客氣! h:
你地影 D 相好溫馨呀! :em04: 第日都要學似你地咁大大細細一齊影先得!

我鍾意Monalisa果輯!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:2df22f3b62="milk"]....草人o既婚紗全家幅都好正(我會稱為"型" 8) ),全家總動員去影婚紗相,出來o既效果特別溫馨! :em04:[/quote]

Grassman

可否share你輯"型"婚紗全家幅比我睇呀,好想睇呀!

[quote:2df22f3b62="grassman"]我鍾意Monalisa果輯![/quote]
因為Monalisa無論佈景、攝影器材、攝影師、化妝師都比另一間好好多。
Janice & Philip