藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: sunday
打印 上一主題 下一主題

大家想去邊度旅行呢? [複製鏈接]

[quote:d1c4099971="dracula"][quote:d1c4099971="grassman"]點解D=4?[/quote]

A=1B=2C=3D=4.... 明唔明?? :wink:[/quote]

HEX Code:
0~9 A=10 B=11 C=12 D=13 E=14 F=15 :em18:

點解你唔洗番工既?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:0932134361="grassman"][quote:0932134361="dracula"][quote:0932134361="grassman"]點解D=4?[/quote]

A=1B=2C=3D=4.... 明唔明?? :wink:[/quote]

HEX Code:
0~9 A=10 B=11 C=12 D=13 E=14 F=15 :em18:

點解你唔洗番工既?[/quote]

我返屋企 send file 比個朋友o者~
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: 十三陵

[quote:622330b8de="一家四口"]之前都去過很多外國地方旅行 但始終係經北京去河北省遵化縣~清東陵
既行程最難忘。
。  :roll:[/quote]

第一次旅行21歲,地方:張家界,風景好靚,但亦很辛苦!
畢業旅行:絲綢之路23天,最難忘!
蜜月旅行:歐洲15天,建築物好宏偉!

之後只有時間參加四五天團,都是一般菲律賓、泰國、馬來西亞..下次最想去是北京! 
Janice & Philip

貪新鮮,想乘坐剛建好不久的青藏鐵路,到青藏走走看!
:em09:

仲有蘇州,杭州同黃山.  :yeah: