藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

芒果糯米慈 [複製鏈接]

[quote:7dfe4c6be5="milk"][quote:7dfe4c6be5="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?[/quote]

你隻手邊有咁肥 :  :  :  :

[quote:fd609938e3="Tomato"][quote:fd609938e3="milk"][quote:fd609938e3="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?[/quote]你隻手邊有咁肥 :  :  :  :[/quote]真係咁纖細! :face13:

其實我隻手係極之粗糙o架~ :em06:
:em09:

[quote:d5606d9eaa="milk"][quote:d5606d9eaa="Tomato"][quote:d5606d9eaa="milk"][quote:d5606d9eaa="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?[/quote]你隻手邊有咁肥 :  :  :  :[/quote]真係咁纖細! :face13:

其實我隻手係極之粗糙o架~ :em06:[/quote]

沙紙咁粗糙..... :em12:

:twisted: R  :HIT: W  :dead:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:54e077b323="milk"][quote:54e077b323="Sure Win"]士多啤梨會對BB皮膚唔好,芒果又濕熱,唉!有咩野可以食架!! :em08:[/quote]yo~芒果芝嘛,駛乜忍口呀,妳又唔係食成籮,唔怕o既,我煲個去濕湯水俾妳飲咪得o羅![/quote]

多謝你! :em21:
不過我曾經食過一個芒果蛋糕 之後就肚痛 仲痛到入醫院急症室 所以對食芒果有0的驚. :em05:

[quote:54e077b323="grassman"]
士多啤梨對BB皮膚唔好,忍0下口喇![/quote]

[quote:54e077b323="R&M"]
佢都咁大個女落,你仲當佢係 BB? [/quote]

有時都係要聽0下阿爸講 忍0下口好0的0既! :poor:

[quote:d9738efd36="milk"][quote:d9738efd36="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?
[quote:d9738efd36="Sure Win"]士多啤梨會對BB皮膚唔好,芒果又濕熱,唉!有咩野可以食架!! :em08:[/quote]yo~芒果芝嘛,駛乜忍口呀,妳又唔係食成籮,唔怕o既,我煲個去濕湯水俾妳飲咪得o羅!

喂~肥仔,係睇你幾時整咋,整之前通知我,等我預備煲湯啦! :mrgreen:

肥仔今次你仲唔整硬~ :[/quote]
我可能用橙汁造隻橙味糯米磁,不過可能中間無"喊"。吾知橙埋類生冷野 SureWin 妳 Arm 吾 Arm 呢?因為要落橙汁喎 :roll:
亞 Milk:跟據妳提供個方法,係用 o丁o丁 黎整,吾知 D 糯米粉會吾會吾熟喎!
而且只係 o丁 四分鐘咁少添? :roll:  ops:

[quote:f50d0bf65c="wychan"][quote:f50d0bf65c="milk"][quote:f50d0bf65c="Tomato"][quote:f50d0bf65c="milk"][quote:f50d0bf65c="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?[/quote]你隻手邊有咁肥 :  :  :  :[/quote]真係咁纖細! :face13:

其實我隻手係極之粗糙o架~ :em06:[/quote]

[/quote]
洗碗唔駛百潔布 :

[quote:eeddfcc3dc="Jeffrey & Shirley"][quote:eeddfcc3dc="milk"][quote:eeddfcc3dc="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?
[quote:eeddfcc3dc="Sure Win"]士多啤梨會對BB皮膚唔好,芒果又濕熱,唉!有咩野可以食架!! :em08:[/quote]yo~芒果芝嘛,駛乜忍口呀,妳又唔係食成籮,唔怕o既,我煲個去濕湯水俾妳飲咪得o羅!

喂~肥仔,係睇你幾時整咋,整之前通知我,等我預備煲湯啦! :mrgreen:

肥仔今次你仲唔整硬~ :[/quote]
我可能用橙汁造隻橙味糯米磁,不過可能中間無"喊"。吾知橙埋類生冷野 SureWin 妳 Arm 吾 Arm 呢?因為要落橙汁喎 :roll:
亞 Milk:跟據妳提供個方法,係用 o丁o丁 黎整,吾知 D 糯米粉會吾會吾熟喎!
而且只係 o丁 四分鐘咁少添? :roll:  ops:[/quote]

多謝Jeffrey :face13:
其實最好戒食生冷野,不過,你整到我當然會食少少啦! :zdevil:

[quote:eeddfcc3dc="wychan"]沙紙咁粗糙..... [/quote]

你又知,唔喺Robert 先知咩! :nowords:

[quote:aa1c1e5c7b="hales"][quote:aa1c1e5c7b="wychan"]
[/quote]
洗碗唔駛百潔布 :[/quote]

你地兩個死仔 :twisted: ,襯我今日連開四個會,唔得閑做藍澄網監察人 8) ,o係道亂 up 野 :x ;仲要講我老婆 :evil: ,你地係唔係認為自己打得贏我 8) ,定係想我 o係你地屋企門口寫大字報 :hit:

:em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  :em20:  
:em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  :em10:  
:em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13: :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:  :em13:
:HIT:  :HIT:  :HIT:  :HIT:  :HIT:  :HIT: :HIT:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:30a3a24a05="Sure Win"]
有時都係要聽0下阿爸講 忍0下口好0的0既! :poor:[/quote]

咁妳同亞 Billy 咪多 o左個阿爸(草爸),有冇問佢 "才羅" 零用錢呀? :

[quote:6eacd3d6a0="Jeffrey & Shirley"]亞 Milk:跟據妳提供個方法,係用 o丁o丁 黎整,吾知 D 糯米粉會吾會吾熟喎!
而且只係 o丁 四分鐘咁少添? :roll:  ops:[/quote]

係我既 e-mail 黎架!就係因為唔知得唔得,所以咪試 o下睇有冇人做 o羅! h: