藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

我地今日去左選地板了 [複製鏈接]

Re: 我地今日去左選地板了

[quote:1bcd4effee="wicyh"]
木板就打斜鋪 好喎 不過如果之後起牆既話咪會界碎哂?

[/quote]

如果你鋪好地板 再>衁藎_夆_牆 咁一定會起返唔少既木版出來
等起好個牆 收咁d水 再砌返d 木版上去 ..
而d 木版係咪都要切 ...

咁d磚又係點ar?

咁即係自己舖木版

[quote:0e48a338f6="IWAT"]咁d磚又係點ar?[/quote]

磚上面...直接起個牆啦...

你唔喜歡都可以>衧J...不過裂到七彩喎....

[quote:456a3f606e="saga"][quote:456a3f606e="IWAT"]咁d磚又係點ar?[/quote]

磚上面...直接起個牆啦...

你唔喜歡都可以>衧J...不過裂到七彩喎....[/quote]

磚好d 易界d

[quote:c531f4f018="wicyh"]咁即係自己舖木版[/quote]

你可以自己鋪
又可以叫尨Q 然後>衁藎_牆o個d ... 不過... 手工要好好唔係有手尾跟
大家真係好想要磚牆既 參考hales 做法穩陣

[quote:b47a7eec6a="saga"][quote:b47a7eec6a="wicyh"]咁即係自己舖木版[/quote]

你可以自己鋪
又可以叫尨Q 然後>衁藎_牆o個d ... 不過... 手工要好好唔係有手尾跟
大家真係好想要磚牆既 參考hales 做法穩陣[/quote]

打斜鋪好難界架

真係唔知點喇?!?!
我今日上去問,CK人話好肯定打直舖,
到底係點舖??? :?:

幫我個職員都係話打直............. :?:

[quote:a98bfe9167="wicyh"][quote:a98bfe9167="saga"][quote:a98bfe9167="wicyh"]咁即係自己舖木版[/quote]

你可以自己鋪
大家真係好想要磚牆既 參考hales 做法穩陣[/quote]

打斜鋪好難界架[/quote]

打斜鋪係難界架
hales 係問囥薵簠 磚自己鋪 ...