藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

家中的燈 閃閃下 [複製鏈接]

咁有無人會提出叫管理處check一check?

一般電燈閃閃下....
係個燈旦就黎消,或者燈飾火牛有事,最怕係屋內電箱電壓不穩定。
真係要搵合資格電器師傅睇睇。
出事就大問題!!!
永遠愛著您 :em21: [/code]

我冇估錯...燈飾是否用羅斯炟,試下白天唔好開燈,叫burnburn令下d燈炟,
整番緊佢,有時日子奈左,會接觸不良。
永遠愛著您 :em21: [/code]

死啦~  換左燈膽一樣閃. 問左滾你處 佢話無人投訴

而家我間屋一日閃到黑...好似鬼屋咁.

點算好呀 :em06:  :em06:
===

[quote:ffef7d0ed9="Jess&Burns"]死啦~  換左燈膽一樣閃. 問左滾你處 佢話無人投訴

點算好呀 :em06:  :em06:[/quote]

一定係供電有問題....
不如你問吓你隔離屋有冇問題....
如果冇就可能你個電箱有問題....
叫管理處d人睇睇啦.
唔使佢做咩...

PS:管理處D人真係好鬼懶我屋企樓上滴水呢排我冇時間打去追就完全冇影. :evil:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:03146ece53="Jess&Burns"]死啦~  換左燈膽一樣閃. 問左滾你處 佢話無人投訴

我間屋冇..
叫管理處睇睇啦.
唔使怕..

試下叫佢上黎睇下啦~ 多謝大家安慰.
===

[quote:87bb8ff99b="Jess&Burns"]死啦~  換左燈膽一樣閃. 問左滾你處 佢話無人投訴

請個法士o黎打堂齋喇! :em07:

(認真)   8)  咪玩喇,咁o既情況會漏電都有之,等滾你處幫你攪o棧攪。都係請個電工師父返o黎check下成間屋d電線穩陣D! 漏電唔係講笑,就算冇電襯人..燒左電器都破財啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!