藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

桂花慕絲清酒o者喱朱古力鮮果杯 [複製鏈接]

[quote:212afd9be2="milk"][quote:212afd9be2="bikbark"]不過我當你係朋友 乜你當我係鄰居咋 勁hurt中!  :em01:[/quote] :shock:
嘩~冤枉呀大少奶,妳咪喊住先 :em21: 我當妳係朋友o架,我只係幫其他鄰居問咋~ :face13:

點呢~點呢~咁其他鄰居有冇得食姐o下...? :em04:[/quote]
我當大家都係朋友 ai......又hurt多次  :em06:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:3b3d06c2dc="bikbark"]我當大家都係朋友 ai......又hurt多次  :em06:[/quote]

既然大家都係朋友咯咁大食會果日............蛋糕...... :face13:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:1d85de3bac="Billy"][quote:1d85de3bac="bikbark"]我當大家都係朋友 ai......又hurt多次  :em06:[/quote]

既然大家都係朋友咯咁大食會果日............蛋糕...... :face13:[/quote]
都估你o地有此一著
不過麻煩睇返前頁最後個post
招呼朋友係用o者喱
招呼鄰居先用蛋糕
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:8b9ce8e4ae="bikbark"][quote:8b9ce8e4ae="Billy"][quote:8b9ce8e4ae="bikbark"]我當大家都係朋友 ai......又hurt多次  :em06:[/quote]

既然大家都係朋友咯咁大食會果日............蛋糕...... :face13:[/quote]
都估你o地有此一著
不過麻煩睇返前頁最後個post
招呼朋友係用o者喱
招呼鄰居先用蛋糕[/quote]

咁我地住係你隔離 相識一場都叫做朋友呀 咁咪o者喱同埋蛋糕都有得食 :zdevil:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:f90d9acb69="wychan"]咁我地住係你隔離 相識一場都叫做朋友呀 咁咪o者喱同埋蛋糕都有得食 :zdevil:[/quote]
我其中一邊隔離係樓梯 另一邊係吉屋

仲有 你都未報名 未報名唔好講咁多 你唔好唔俾BearBear o黎o添呀  :zdevil:

[quote:41ecadd313="bikbark"]我當大家都係朋友 ai......又hurt多次  :em06:[/quote]得~我識點做喇~............?......?.....?.....?....
:em09: