藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

有冇人可以租樓給小恐龍阿 [複製鏈接]

[quote:ca7e6a5520="grassman"][quote:ca7e6a5520="小恐龍"][quote:ca7e6a5520="dracula"][quote:ca7e6a5520="小恐龍"][quote:ca7e6a5520="dracula"]
小恐龍~ 今次妳真係出路遇貴人喇~ 我有個房 出面炒到七八仟蚊一個月 見係妳...家o下比個半價妳又點話~ 包免費鮮風 以及 morning call 服務 :mrgreen: [/quote]
那個是甚麼啊
你的房子在哪裡啊
感覺好奇怪[/quote]

:sweat:[/quote]

:em20: 居然欺騙我
[/quote]

RC第一宗桃色騙案! :em07:[/quote]

RC第一宗誹謗案 :em07:

[quote:20b7f7fc8e="grassman"]

吸血僵屍騙史前恐龍.
好難想像係d咩黎..... :em03:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:a00f789306="Billy"][quote:a00f789306="grassman"]

吸血僵屍騙史前恐龍.
好難想像係d咩黎..... :em03:[/quote]
應該係"吸血鬼大戰史前巨龍"
啊 你o地估隻吸血o野o個對牙咬唔咬得入恐龍d皮?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

入地就黎冇屋住喇,你地D同情心出黎好冇.... :x

咁啦.....小恐龍,你過住三千蚊按金,三千蚊上期比我,然後另外比多三千蚊我,我同你去"黃大千"度作過福,之後等我通知啦  :wink:
信我!!包攪掂 !!:em11:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:43ac9c8018="dick&queenie"]入地就黎冇屋住喇,你地D同情心出黎好冇.... :x

咁啦.....小恐龍,你過住三千蚊按金,三千蚊上期比我,然後另外比多三千蚊我,我同你去"黃大千"度作過福,之後等我通知啦  :wink:
信我!!包攪掂 !!:em11:[/quote]
乜咁似警訊d婆仔騙案...

你地班人....... :nowords:
小恐龍咁你而點呀?如果最後都無 會唔會諗0下青衣其他地方呀???

其實我真係可以幫到你
不過
我右怕整dirty 間屋
右怕你租左唔走
仲怕你整爛野
仲怕同你簽一年生一年死 過兩個月升左咪出唔到貨
仲有我ma lut 佬你怕唔怕先
仲有三9唔sick7
我收你三k你tat晒我d refridge+tv+hifi + xyz...走我咪sit 死
你叫我日日返走睇實d refridge+tv+hifi + xyz...我咪打多份工

做包租真係難

:sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:

[quote:71fdfb3d84="grassman"][quote:71fdfb3d84="wychan"]我張床有半個位...  :em12:

不過已經被人預定左 :em02:[/quote]

你想死頂啦! :HIT:[/quote]
吾係!佢身痕啫! :

[quote:3aa34dc22f="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:3aa34dc22f="dick&queenie"]入地就黎冇屋住喇,你地D同情心出黎好冇.... :x

信我!!包攪掂 !!:em11:[/quote]
乜咁似警訊d婆仔騙案...[/quote]
可能我地已經搵到一個經常係 RC 行騙既欺騙集團既主腦! :detective

其實我都真係想同你租
不過
我右怕你間屋 dirty :em07:
右怕你霸住個廁所唔走
仲怕你屋企多爛野
仲怕住唔夠一年就已經半生半死再過兩個月升埋上神檯..到時你就真係出唔到貨
仲有我ma lut 佬真係會怕怕
仲有又你 9唔搭 8
我比你三k你唔比我用你d refridge+tv+hifi + xyz...咁我咪sit 死
你叫我日日返o黎見到有條友剩係睇實d refridge+tv+hifi + xyz...咁我實嚇死.....

做包租真係爛

:sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:

(kidding)
見過鬼就唔怕黑啦~