藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J and P
打印 上一主題 下一主題

今夜的閃電 [複製鏈接]

您上天台影嗎?
原居民2004~2013

[quote:1af6c0ada5="Maggie&Johny"]小弟的處男作  h:

有冇辦法去左d水點?[/quote]

用塊乾D既布,對準滴水質落去!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唔夠佢閃得快..... 應該點影?   :?:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:ea76a5121e="grassman"][quote:ea76a5121e="Maggie&Johny"]小弟的處男作  h:

用塊乾D既布,對準滴水質落去![/quote]
用風哃都可以。 :

[quote:2d4ae19075="vivian"]您上天台影嗎?[/quote]

屋企隔住塊玻璃影 較慢個快門就okay架啦....... 我都係初哥
2座A - original \"M&J\"

[quote:6bcb989a24="積肥"][quote:6bcb989a24="grassman"][quote:6bcb989a24="Maggie&Johny"]小弟的處男作  h:

用塊乾D既布,對準滴水質落去![/quote]
用風哃都可以。 :[/quote]

又係喎 如果等太陽出黎晒乾佢我諗都得。 :em12:
2座A - original \"M&J\"

洗乜影得咁凄涼,叫亞邊個用電腦加條野上去就得!!    :mrgreen:

[quote:c683fe4034="vivian"]洗乜影得咁凄涼,叫亞邊個用電腦加條野上去就得!!    :mrgreen:[/quote]
加條乜野先!又會係邊個加先! :

太多啦~~~ : 好難執咖喇... h:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:42189c033b="vivian"]唔夠佢閃得快..... 應該點影?   :?:[/quote]

用腳架及曝光時間起碼8秒到啦。要影好多張才碰到有一兩張較完整。
Janice & Philip