藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Pe仔
打印 上一主題 下一主題

有冇人有相同Hello Kitty襟章可以交換 [複製鏈接]

我有好多重覆了 ! 現只欠"特別辨" happiness"
如各位有多請pm
JANICE :em11:

我路過咋 想問你地點樣處理0的襟章? 咁又要日日去7-11買野lu? :?:

我有d同同事交換 有d屋企人同我換返黎
我上次d池石欠左1996年 請問你地有冇多呀.......遲係遲左d.......... :roll:
但係我真係好想儲齊佢

我有一個1996年喎你call 我啦!

真架? 你真係有? 你真係可以割愛?
我已經問晒我d朋友同事都冇呀
May May 原來我冇你電話架 我pm我電話比你呀

May May

經過我一輪的努力 集齊晒啦....但可惜我買唔到掛廉.......... :em06:  :em06:
但仲欠特別版
而我手上有d係多左出黎0既 你仲要d乜國家架?

請問有沒有以下國家有多:

Spain
Paragway
Chille
Canada
Argentina

我手頭上有多1個Belgium..

請覆!
thanks thanks~~~ h:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我想問下.... ops:
有無人有Indonesia x 1.

唔該.
===