藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

有意思! [複製鏈接]

[quote:86d68444db="bikbark"]咁樣o既 通常男生都知道唔經大腦作答o黎類問題o既後果堪虞 :em01:[/quote]

咁如果你問hales 佢唔會唔同你分析...魚同水ge關係..... :nowords:

Hales 會先好詳細分析水的份子 繼而剖析魚的生理構造 以及研究海洋的生態 再引出眼淚的成因  推引宇宙 地球 海洋 生物 太空... 的一連串連鎖反應之類......

Bikbark已經訓左教了...   :em18:
原居民2004~2013

[quote:5f443160c2="Tomato"][quote:5f443160c2="bikbark"]咁樣o既 通常男生都知道唔經大腦作答o黎類問題o既後果堪虞 :em01:[/quote]

咁如果你問hales 佢唔會唔同你分析...魚同水ge關係..... :nowords:[/quote]
請參考以下範例:
一.
h: 其實魚係無淚線o既 應該唔會有眼淚 可能以鹽粒形式排出. 不過鹽o係水中都係睇唔到!
b: 哼 你又知道魚無淚線?
h: 我上次睇discovery channel.......(bah bah bah.....)
b: zzzzzzz...........
h: 喂喂.....

二.
h. 因為有水壓 眼淚應該流唔到出o黎 除非有一個大過水壓o既力先得.
b: 哦 所以可以o係水中小便.
h: .................

係咪好浪漫呢?  :nowords:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:82e02da794="bikbark"][quote:82e02da794="Tomato"][quote:82e02da794="bikbark"]咁樣o既 通常男生都知道唔經大腦作答o黎類問題o既後果堪虞 :em01:[/quote]

咁如果你問hales 佢唔會唔同你分析...魚同水ge關係..... :nowords:[/quote]
請參考以下範例:
一.
h: 其實魚係無淚線o既 應該唔會有眼淚 可能以鹽粒形式排出. 不過鹽o係水中都係睇唔到!
h: 我上次睇discovery channel.......(bah bah bah.....)

二.
h. 因為有水壓 眼淚應該流唔到出o黎 除非有一個大過水壓o既力先得.

係咪好浪漫呢?  :nowords:[/quote]
:em17:  :em17:  :em17:
無野好講............. :em17:  :em17:  :em17:
===

[quote:0ac57fbad7="vivian"]Hales 會先好詳細分析水的份子 繼而剖析魚的生理構造 以及研究海洋的生態 再引出眼淚的成因 推引宇宙 地球 海洋 生物 太空... 的一連串連鎖反應之類......

Bikbark已經訓左教了...  [/quote]

[quote:0ac57fbad7="bikbark"][quote:0ac57fbad7="Tomato"][quote:0ac57fbad7="bikbark"]咁樣o既 通常男生都知道唔經大腦作答o黎類問題o既後果堪虞 :em01:[/quote]

請參考以下範例:
一.

二.

係咪好浪漫呢?  :nowords:[/quote] :yeah:  :yeah:  :em17: 我已經笑到收唔到聲 :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:e64f5841a5="Jess&Burns"][quote:e64f5841a5="bikbark"][quote:e64f5841a5="Tomato"][quote:e64f5841a5="bikbark"]咁樣o既 通常男生都知道唔經大腦作答o黎類問題o既後果堪虞 :em01:[/quote]

請參考以下範例:
一.

二.

係咪好浪漫呢?  :nowords:[/quote]
:em17:  :em17:  :em17:
無野好講............. :em17:  :em17:  :em17:[/quote]

完全係hales feel......正....哈哈 :em17:

錯哂........
眼淚不是用來排泄鹽份和廢物的
(正確名稱是...hydro-osmotic regulation process)..... :roll:
眼淚目的只是用來滋潤眼球......人傷心的時候會流淚只是因為腦神經
刺激了淚腺所產生的副作用.......

魚之所以唔會流淚....係因為佢長期在水中所以不需要作出滋潤眼球的行為...
:sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:  :sweat:

大家係咪好滿意呢個答案呢...... :em01:  :em01:  :em01:

好煩 悶出鳥來  :em18:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Hales :
錯哂........
眼淚不是用來排泄鹽份和廢物的
(正確名稱是...hydro-osmotic regulation process).....  
眼淚目的只是用來滋潤眼球......人傷心的時候會流淚只是因為腦神經
刺激了淚腺所產生的副作用.......

魚之所以唔會流淚....係因為佢長期在水中所以不需要作出滋潤眼球的行為...

大家係咪好滿意呢個答案呢......   

:em17: ...... Hales本色.

救命 :dead: 點解次次都撻到D學名出黎 點解好似乜都會記得咁(雖然我都唔知0岩唔0岩 : )
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~