藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

貓貓仔&貓貓女 很久不見 [複製鏈接]

[quote:9607d44a41="grassman"][quote:9607d44a41="bikbark"]貓貓女整o野食好叻呢!
我住你o地樓下咖 可唔可以第日幫我o地包伙食?!  :face13:[/quote]

咁快諗定做冇飯夫"淒",有人肯過你架拿? :x[/quote]
我o既長遠目的係希望每個人得以發揮自己o既專長
食好味o既o野係我o既強項 我會全力以付 做到最好 請投我神聖一票!  v^_^
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:5264bee063="bikbark"]貓貓女整o野食好叻呢!
我住你o地樓下咖 可唔可以第日幫我o地包伙食?!  :face13:[/quote]
喵~
唔係o番 你o地好似住貓貓樓上喎 至於包伙食呢家o野... 落o黎一切o也咪仲開心......:zdevil:
p.s. 仲有呀 樓上邊鬼個朝朝十一點幾係到拉枱櫈呀 ge ge 聲好嘈呀 輕手d 得唔得o者 最多貓貓求o下你oY.....錫錫oY :em14:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:cd84ff1077="貓貓仔&貓貓女"]喵~
唔係o番 你o地好似住貓貓樓上喎 至於包伙食呢家o野... 落o黎一切o也咪仲開心......:zdevil:
p.s. 仲有呀 樓上邊鬼個朝朝十一點幾係到拉枱櫈呀 ge ge 聲好嘈呀 輕手d 得唔得o者 最多貓貓求o下你oY.....錫錫oY :em14:[/quote]
我成日記錯係你o地住樓上tim

拉枱櫈ma 我o地又無乜留意 因為基本上係好少過去 但係我知g室應該搬o左!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的