藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

有咩辦法唔會被人比牌? [複製鏈接]

[quote:ae7912740b="vivian"]比我10個(牌) 唔該![/quote]
你唔好後悔喎,生命冇Take 2! 8)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Goodbye my friend !   :em06:
最多log-in過 化名V-net !! :  吹咩?
原居民2004~2013

不如叫 vTech啦...呵

[quote:1efdbed777="saga"]假如會員得到超過 10 的警告牌,這位會員將會被封鎖

係咪真係想試先?  :[/quote]

好偉大哦! :face13:
好似楊利偉咁,成為首名藍澄灣業主網升仙既人!

[quote:1c51c4c4c1="grassman"]我個subject唔係concern我個牌(話知佢啦),我係想大家發揮o下香港人思維姐![/quote]
哦 咁所有文都post o係吹水區咪得law
不過咁 你係唔concern你已有o既牌 定係唔concern會唔會再有牌呢?
如果係後者 咁就唔駛理"有咩辦法唔會被人比牌?"
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Eee.....! 我洗左底o既?

但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:d9c38d80fe="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

你會錯意,我係話我個警告牌唔見左!

[quote:64f48eb279="grassman"][quote:64f48eb279="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

你會錯意,我係話我個警告牌唔見左![/quote]

咁恭喜你喎.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:2efa755e74="grassman"][quote:2efa755e74="bikbark"]但係你洗底後profile o既資料會變o左"不存在"[/quote]

你會錯意,我係話我個警告牌唔見左![/quote]
你會錯意至真啦 你click o下入個人資料到睇睇 全部會變o左"不存在"
除牌後就會有o黎個情形出現