藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: gp
打印 上一主題 下一主題

好熱呀! [複製鏈接]

B單位好大風 夜晚訓覺要閂窗

[quote:8e0626ca39="Kiliyan"]H單位都熱架! 一陣風都無呀....熱死~

尤其是朝早係最熱.... :em05:
[/quote]

我都係H室不過可能是6座冇俾酒店遮好好風

[quote:c945fb81d6="Eddy Lam"][quote:c945fb81d6="Royhk"]D E F 單位最熱又無風唔開冷氣頂唔住 記得有人post 過個溫度計有成40'c[/quote]

又唔係喎~ 我係D單位 雖然西斜 但都好好風呀~[/quote]

係呀! 呢排成日吹西南風,我係E單位,真係好好風.
晚上坐係梳化睇電視,一陣一陣大風吹入來,好涼快。
好多時候,仲唔洗開風扇訓覺。真係始料不到,冇誇大。

Royhk: 有人講過D、E單位冇風咩,咁奇怪!?
Janice & Philip

我都係E,好大風喎!有時吹到房門Band一聲拴埋。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:4cde448979="grassman"]我都係E,好大風喎!有時吹到房門Band一聲拴埋。[/quote]

我估因為你係一座, 冇野遮擋, 所以好大風

[quote:571b04647d="grassman"]有時吹到房門Band一聲拴埋。[/quote]你係咪時運低,所以咁猛  :em03:  :em07:  :em05:  :dead: .............................
:em09:

[quote:2d545dffae="加菲 & Melody"][quote:2d545dffae="Kiliyan"]H單位都熱架! 一陣風都無呀....熱死~

尤其是朝早係最熱.... :em05:
[/quote]

我都係H室不過可能是6座冇俾酒店遮好好風[/quote]
我係5H 都幾好風喎 d勁厚窗簾都吹郁 洗完d衫吹一晚就得啦!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:942254138b="milk"][quote:942254138b="grassman"]有時吹到房門Band一聲拴埋。[/quote]你係咪時運低,所以咁猛  :em03:  :em07:  :em05:  :dead: .............................[/quote]

可能同你見面太多,時運低! :em05:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!