藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

寵物問題 (續) 之 純粹吹水 [複製鏈接]

[quote:3bd4e77603="Royhk"][quote:3bd4e77603="dick&queenie"][quote:3bd4e77603="Royhk"][quote:3bd4e77603="Royhk"]唔知有冇住<Qrc可以養寵物唔洗帶住寵物出入大堂好似(走粉)咁 美景同海欣係可以養寵物的 請業委會或業委會0的friend係同管業處開會時討論下這個可行性吧!!!!!!THANK!!

或許可吸引更多愛寵物人事入住為RC增值.....Y淯C係所謂服務式住宅唔知又會~?????[/quote]

thank!!continus this topic!![/quote]

continus? 咩呀?continue話? 即係繼續咁0既意思?

請問閣下想將呢個topic點做?

q. 8)[/quote]
太太!!我唔想再同你爭論唔該&多謝你教我咁多英文!!
呢個topic點做 wychan已答左我.[/quote]

我都响你庶學到好多反面教材,以作警愓!

q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:b00661187f="Jess&Burns"][quote:b00661187f="肥度"][quote:b00661187f="vivian"]不如您個topic 改做"離題篇" !
因為已經唔再係講寵物喇![/quote]

如果改左做"離題篇" 咁又變左無離題...無離題又吾可以放係"離題篇" .. 吾可以放係"離題篇" 吾放得既文又放在係度. 即係又離題... 咁又可以放返係"離題篇"
咁一放落去又變左無離題...咁點算呀...開"離題篇"咪無人可以放文囉  :em06:[/quote]

肥度.. 你好玄呀... 我唔明呀.[/quote]

係咪即係 paradox???

[quote:9dd7cc3be5="grassman"][quote:9dd7cc3be5="Billy"]放係吹水泳池就咩都冇所謂啦.
不過小心有人濫用職權..[/quote]

你犯o既唔係離題,係唔比面!  :em17:[/quote]

施主~ 你終於参透真理!..... :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~