藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: patty and jimmy
打印 上一主題 下一主題

唔知大家有冇興趣... [複製鏈接]

我好有興趣,一直都在這裡等消息
我因為返9:30 所以我希望9:00上車
9:00 藍澄---> 上環地鐵
請預我 等候您的好消息!
原居民2004~2013

[quote:d5f6f151ed="patty&jimmy"]$18 唔算貴啦 一落樓就有車載到你過海 又唔洗你轉車. 一定有位坐 又唔洗同自由行爭車坐. 948 都要 $15.3 啦 地鐵都要 $11.8 + 88f /88g......[/quote]

948用八達通13.8ja

[quote:6f480dcaa4="stephenyeong"]$18 過上環 用多$2 座叮叮返公司
都好過我現在

$18 taxi 到青衣城 (兩個人) + 東涌線 $8.2 到九龍mtr + KMB 905 $8.9 過西隧.
平均一人 $26.1  :em06:[/quote]

948$13.8 上環下車+ $2 ting ting =15.8 可以嗎???

or 任何經美孚巴士 在總站轉 905

[quote:c43035f119="維也納"][quote:c43035f119="stephenyeong"]$18 過上環 用多$2 座叮叮返公司
都好過我現在

$18 taxi 到青衣城 (兩個人) + 東涌線 $8.2 到九龍mtr + KMB 905 $8.9 過西隧.
平均一人 $26.1  :em06:[/quote]

948$13.8 上環下車+ $2 ting ting =15.8 可以嗎???

or 任何經美孚巴士 在總站轉 905[/quote]

無法啦... 我返十點 基本上九點才起身....
同948無緣.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

專巴的好處就是100%掌握時間
可以在屋企樓下上汽車
不用等88F or 88G
唔洗怕驚無神整一大班自由行來
不用企地鐵
等巴士
走3號幹線快到亞媽都唔認得   :em11:
原居民2004~2013