藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

祝積肥越來越肥~ [複製鏈接]

[quote:918a650ba2="Hotcake"]次次去完大陸返來 實係有人生日 仲要係遲左tim...... :nowords:

Anyway 祝 屋企有好多部電視機0既男情會主席: 生日快樂 早日成家立室 :yeah:[/quote]
你吾遲喎!多謝!多謝! ops:
咁都比你知道我係男情會主席,將來吾比你入會都吾得啦! :

16. .....
17. .....
18. 高大得黎又有成熟美既男性就係 Hotcake。 :

積肥生日快樂.................
祝你越積越肥...................................... h:

Jeffrey

大個仔啦,祝你早日成家立室,快D生返一兩個BB。
(唔介意的話,我屋企有好多嬰兒用品: 嬰兒床、BB車、遊戲圍欄...明年可以RELEASE,要唔要留比你 :em12: ?!)
Janice & Philip

積肥哥....有怪莫怪..細路仔唔識世界... 咁遲至同你老人家拜壽!
從另一個角度睇....可能我係你下次生日最早拜壽o既一位~ :
見過鬼就唔怕黑啦~

不好意思,我以為fanny巳祝賀了,現我倆祝福你生活常常開心快樂。   

[quote:87dd9e2a96="Mr. & Mrs. FireFire"]積肥生日快樂.................
祝你越積越肥...................................... h:[/quote]

快樂就可以 :em04: ,越積越肥就吾好喇! :em16:

17. .....
18. .....
19. RC 既救火隊長 "火先生" 同佢位好喜歡擺設既 "火太"

[quote:731a2c893b="J&"]Jeffrey

大個仔啦,祝你早日成家立室,快D生返一兩個BB。
(唔介意的話,我屋企有好多嬰兒用品: 嬰兒床、BB車、遊戲圍欄...明年可以RELEASE,要唔要留比你 :em12: ?!)[/quote]

成你貴言 :face13: !不過哩 D 野吾係我一個人可以話事,要問下未來老婆制吾制先! h:

18. .....
19. .....
20. 當你係 RC 見一家大細,個媽媽同個囡囡好似樣既話,咁個媽媽就係 Janice,個 Daddy 就係 Philip 喇

[quote:c7f689039d="dracula"]積肥哥....有怪莫怪..細路仔唔識世界... 咁遲至同你老人家拜壽!
從另一個角度睇....可能我係你下次生日最早拜壽o既一位~ :[/quote]
吾緊要,老人家容忍度好高 :wink: 。下次請大家去酒店食自助晚餐就得傢喇,聽者有份 :face13: 。大家無問題吖嘛! :
須則係下次既最早既一位,不過今次咪 "欠" 左一次囉!咁樣吾得!吾得!
罰你,下次大家 gathering 你要出黎。 :em19:

19. .....
20. .....
21. 經常於 RC 附近出沒,專貴得黎又帶點黑暗既尼古拉百爵 dracula

[quote:8a85af5c11="FD"]不好意思,我以為fanny巳祝賀了,現我倆祝福你生活常常開心快樂。   [/quote]
吾洗客氣喇!下次上你地屋企打下機保數。
大家咁話 - 咁多位都快快樂樂!

20. .....
21. .....
22. RC 其中一位好喜歡踢波既男業主 Dennis 同佢位喜歡貓到不得了既 Fanny