藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

Nikon終於都出返部靚仔o的既DC了 [複製鏈接]

[quote:b72b8e4666="vivian"]Canon EOS 350D 嘩 !  :em04:
(您買丫 兩個月後2nd hand $4000賣比我地.....)   :em12:[/quote]

but i don't think EOS 350D is good...... :em18:

[quote:5a3beb2c16="BT"]算吧了...部垃圾都係放棄好了[/quote]

你o的魚怕唔怕閃燈咖?
如果你係可以做到離機閃的話 我知道通常o的人都係用
外置閃燈在缸頂向下打 然後你個相機就由旁邊影呢

如果做唔到既話 你試試將個鏡頭盡量貼近個魚缸玻璃就會好好多
但係部dc記得開macro...

[quote:85c2df6635="hales"][quote:85c2df6635="BT"]算吧了...部垃圾都係放棄好了[/quote]

你o的魚怕唔怕閃燈咖?

但係部dc記得開macro...[/quote]
LEE2張影得最好架啦 :em06:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:1612ed813a="BT"][quote:1612ed813a="hales"][quote:1612ed813a="BT"]算吧了...部垃圾都係放棄好了[/quote]

你o的魚怕唔怕閃燈咖?

但係部dc記得開macro...[/quote]
LEE2張影得最好架啦 :em06:[/quote]
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊