藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

有關砍文一事的前因後果 [複製鏈接]

[quote:10a15a36f5="Jess&Burns"]我見到另一個" 自立 " 的討論區 有位P 小姐同樣 post 呢個link 出去...

即時被cut 呀...

似乎 "當地" 的管理員都幾獨裁. 唔鐘意聽 即cut.

又唔見有解釋喎... 神奇. 神奇.[/quote]

g-net  希望你睇到呢度...

p小姐  不是我...

你殺錯人啦..................
===

無言論自由?! :idea: 呀.....令我想起兩位人物同一首歌!

一位係秦始皇,另一位係葉榮添..........呀...唔係...唔係.....係羅嘉良先o岩,兩位加起就自然想起呢首歌!

大地在我腳下,國泰掌於手中,那個再敢多說話.........................唉..................

年紀太輕o既網友未必會識得呢首歌! :mrgreen:
:em09:

[quote:86be6bfe8f="milk"]無言論自由?! :idea: 呀.....令我想起兩位人物同一首歌!

一位係秦始皇,另一位係葉榮添..........呀...唔係...唔係.....係羅嘉良先o岩,兩位加起就自然想起呢首歌!

大地在我腳下,國泰掌於手中,那個再敢多說話.........................唉..................

年紀太輕o既網友未必會識得呢首歌! :mrgreen:[/quote]

亞視電視劇秦始皇......羅嘉良主唱

[quote:2e82264ab8="milk"]無言論自由?! :idea: 呀.....令我想起兩位人物同一首歌!

年紀太輕o既網友未必會識得呢首歌! :mrgreen:[/quote]

不如討論一下我地如果有大件垃圾要掉去邊啦 我果日有個大紙箱
搬到落L1行黎行去都唔知掉去邊度好 :twisted:
果個垃圾站要行咁遠唔好玩喇嘛.....

[quote:813727a1ab="hales"]不如討論一下我地如果有大件垃圾要掉去邊啦 我果日有個大紙箱搬到落L1行黎行去都唔知掉去邊度好 :twisted:
果個垃圾站要行咁遠唔好玩喇嘛.....[/quote]

你果日?
乜你唔係返左大陸,搵隱世醫術咩? :mrgreen:
點呀你,好番D未
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e668357cd1="dick&queenie"][quote:e668357cd1="hales"]不如討論一下我地如果有大件垃圾要掉去邊啦 我果日有個大紙箱搬到落L1行黎行去都唔知掉去邊度好 :twisted:
果個垃圾站要行咁遠唔好玩喇嘛.....[/quote]

你果日?
乜你唔係返左大陸,搵隱世醫術咩? :mrgreen:
點呀你,好番D未 [/quote]

叫做係好o的啦 :

[quote:59dada7fe9="加菲 & Melody"]亞視電視劇秦始皇......羅嘉良主唱[/quote]bingo~~~~~~~~~~~~~~~~~~不過冇獎品 :mrgreen:

[quote:59dada7fe9="hales"]不如討論一下我地如果有大件垃圾要掉去邊啦 我果日有個大紙箱
搬到落L1行黎行去都唔知掉去邊度好 :twisted:
果個垃圾站要行咁遠唔好玩喇嘛.....[/quote]方法有2︰
1. 將個大紙箱 cut 成細少份,然後掉去後樓梯那大垃圾桶裏!
2. 唔好理佢,依然放o係屋企原位,當睇佢唔到,當佢冇到!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

正經答!
其實都唔會經常有大件垃圾出現在家,一次半次行遠少少去掉件垃圾都唔係太大問題o既。(個人認為)
:em09: