藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

恭喜新版主+問題 [複製鏈接]

Sorry !  Sorry !   :em14:  :em14:  :em14:
女人野都話不講由是可 一講撻著火
don't jealous la !
大家好姊妹嘛~ (您都係!)

亞米之前答話 要了解您撻係乜野la ??
係毛la la ?
定係大撻la ?

la 呢樣野可大可少
大則要磨皮整容先惦
小則要長期做facial 或者有d去la膏

無所謂la 您咁靚仔
多撻 la 重有型!!   :em12:
原居民2004~2013

我開左條thread幫您問 算係咁~  :

Re: 恭喜新版主+問題

[quote:e6dc281ce8="grassman"][quote:e6dc281ce8="Billy"][quote:e6dc281ce8="hales"][quote:e6dc281ce8="grassman"]恭喜米米成為新版主! :em19:

我有第一個問題比你。

我臉上有條新疤痕(1.5cm長),有冇得攪?(唔洗點洗錢個隻) :?:[/quote]

唔該哂 米...(曬米? : )

草人你果條疤..有得搞有得搞.....
引用你常用既方法....忘記o左佢.......[/quote]

我都想寫比你寫先添.
呢個方法唔使錢又快真好使.:[/quote]

阿v仔好似"噠"著左咁 :!: ,冇人會記我條"娜",都係要忘記o左佢lu! :em01:[/quote]

今朝見到你都仲好靚仔丫 果撻la... 唔多覺啫! 男人有撻la係塊面度 成熟d man d架 冇樹~冇樹~  
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:2f9c49897e="vivian"]我開左條thread幫您問 算係咁~  :[/quote]

:em21:

Anyway 你平日用邊隻mask呢,姊妹? SK-II 邊度平D呢,姊妹?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我沒有用SKII 我用的是Kanebo Sensai
薄薄地當night cream抆少少上塊面
leave on overnight
聽日訓醒又白又滑  :em12:

grassman 試下搵Hales幫手 佢d打燈技術好掂 再加埋調較下d反差 較大d光圏 再用photoshop後期加工 包保乜"娜"都睇唔到 直情可以做Cover "Boy" 或者用來放大做海報~~~~~~ :zdevil:
(隨口up下 唔好認真.... h: )

[quote:d0f4c43107="Hotcake"]grassman 試下搵Hales幫手 佢d打燈技術好掂 再加埋調較下d反差 較大d光圏 再用photoshop後期加工 包保乜"娜"都睇唔到 直情可以做Cover "Boy" 或者用來放大做海報~~~~~~ :zdevil:
(隨口up下 唔好認真.... h: )[/quote]
唔需要咁複習....只要將左邊面copy去右邊面就可以了....
這叫做電子整容術.... :

heyhey~
係喎~你地都唔記得左草人太太畫畫好靚呢... :
走去模型舖買支畢地 再選買幾支模型油
係草人面上黎個人體彩繪咪掂哂囉 :
要光面又得..要啞面又得~得左!
:yeah:

Re: 恭喜新版主+問題

[quote:4fa93962d0="grassman"]恭喜米米成為新版主! :em19:

我有第一個問題比你。

我臉上有條新疤痕(1.5cm長),有冇得攪?(唔洗點洗錢個隻) :?:[/quote]

我之前用過一隻叫特效喜療妥既藥膏 . 幾得架

吾使咁煩,直頭界多一野響塊面度,打交叉咁。
十足“浪客劍心”
型爆
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:909316e28b="dick&queenie"]吾使咁煩,直頭界多一野響塊面度,打交叉咁。
十足“浪客劍心”
型爆[/quote]
咁下次踢波草人塊面咪好似打左個 "X"叫人對準佢黎射咁囉 :em13: ..哈哈