藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

各位師兄 FEB 05有波踢!!! [複製鏈接]

[quote:9719d62fa3="diedsee"]志 need to work until 19:00[/quote]

唔緊要啦! 今次唔得咪下次law.
Rambler Crest Soccer Club

各位RC友,請踴躍參加!

重申一樣野,我地足球隊係以聯誼為目的,玩得開心就可以了。 只要有興趣,不要擔心踢得叻唔叻,友誼至上!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ad4e980be9="grassman"]各位RC友,請踴躍參加!

重申一樣野,我地足球隊係以聯誼為目的,玩得開心就可以了。 只要有興趣,不要擔心踢得叻唔叻,友誼至上![/quote]

係呀係呀.
我成世人都係踢過幾次波.好屎波.
果次見第一次踢唔夠人我又有空咪客串吓啦.
(多得eddy兄o既熱情繳請)
唔識踢玩吓都好開心架喎.
依家有空都有參加.
所以有興趣有空就黎玩吓啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

以聯誼為目的,玩得開心就可以了

完全同意!!!
有腳毛都來踢得!!!!

地點: 銅鑼灣摩頓檯(中央圖書館旁)

請問係圖書館對面維記個硬場  定係旁邊個草場呀!!!!!!

[quote:62be459d7f="chee"]
地點: 銅鑼灣摩頓檯(中央圖書館旁)

請問係圖書館對面維記個硬場  定係旁邊個草場呀!!!!!![/quote]

唔係維記呀! 而您講o個個草場叫高士威 我地踢o個個場叫摩頓檯
係硬場o黎ga 佢o既正確位置應該係中央圖書館後面 隔離仲有個
巴士總站tim.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Has the time been confirmed yet? Which time slot are we going? Also I don't know how to get there will you guys go together from RC?  :face13:

[quote:f96d0c9d46="Eric&Mandy"]Has the time been confirmed yet? Which time slot are we going? Also I don't know how to get there will you guys go together from RC?  :face13:[/quote]

Confirmo左3:00pm la 我相信好多人放o左工都會自己去的. 至於個地點
睇番上面幅地圖la!!!

No. 1 too ..........................

果個係石屎場黎架o窩~~~
係我學校隔離~~~
[```]