藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J and P
打印 上一主題 下一主題

RC好溫暖! [複製鏈接]

[quote:750f659768="eric_818"]果個真係廚房抽氣扇
鮮風係長開 o既.[/quote]

我記得有人講過係"中央"喎 ! 包括係管理費上 ! <要比錢>   :!:
JANICE :em11:

[quote:0e1ef44501="eric_818"]果個真係廚房抽氣扇
鮮風係長開 o既.[/quote]

Very Very Sorry ! 我錯啦 我向大家市民 唔係~ 係居民認錯~   :face13:
鮮風是長開的 沒有開關; 即是說 我們不開窗 也有氣透?
原居民2004~2013

[quote:ee64bef547="vivian"]一入屋門口牆上個掣 不是獨立 而是四個掣其中之一個 和廚房燈 及煤氣掣...一起~
不過 我覺得開和不開沒有分別!![/quote]

好似係中央架喎.....
===

[quote:274511f06e="vivian"]我沒有開鮮風[/quote]

乜鮮風可以開關咩?!!  :?:
Rambler Crest Soccer Club

我晤覺有鮮風喎 ! 只知家中關晒窗都好大塵 !
不知塵從那裡來 !
JANICE :em11:

[quote:de55359584="OON"]我晤覺有鮮風喎 ! 只知家中關晒窗都好大塵 !
不知塵從那裡來 ![/quote]

會不會6座特別大塵?

我一座都係好大塵
我都覺 a 室冇咁凍
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

不如大家做個"鬥大塵"的測試....
大家兩日唔好掃塵
然後用除塵紙拖把一抹
看誰最辣躂?   :em17:

我又係住G室....
凍到丫。
蓋四張被都唔掂
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:9d71b21c6e="OON"]我晤覺有鮮風喎 ! 只知家中關晒窗都好大塵 !
不知塵從那裡來 ![/quote]

我都係住g ga!

o的塵 唔係一粒粒 而係一大條( 夾埋o的頭髮咁 ) 用手都拎得起 放本書係

window附近

過幾日 要拍拍佢 才可以睇..

而家門邊都仲有幾"大條麈 ". 等住我去清理.