藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Charlie Brown
打印 上一主題 下一主題

今朝又被D大陸人佔左大半架88G,要第2架車先上到??很無助啊! [複製鏈接]

很對啊! 問題不是在內地同胞
而是酒店管理 vs 藍澄灣管理
中間有冇協調和默契!!
原居民2004~2013

我地可以搭LIFT上酒店 ! 得咩 ?
咁jessica 你見晤見到自己屋企 ??
JANICE :em11:

[quote:ea3044fc07="OON"]我地可以搭LIFT上酒店 ! 得咩 ?
咁jessica 你見晤見到自己屋企 ??[/quote]

可以!我扮大陸人丫ma. 佢一問我野,我就講國語.

開左燈既,就望到間屋既傢私大約係咩色.
見唔到屋內的人的樣子.只見行來行去.

有紗廉的屋,即使開了燈,也看不到內面的任何東西.只見有燈光.
===

如果酒店可以提供好d的交通俾d自由人咁佢地晚上都唔會咁早返酒店可以去shopping 買多d野而對住酒店的居民又唔會有咁多時間俾d自由人當金魚江咁睇.

[quote:16faf3e821="大眼仔_米餃"]如果酒店可以提供好d的交通俾d自由人咁佢地晚上都唔會咁早返酒店可以去shopping 買多d野而對住酒店的居民又唔會有咁多時間俾d自由人當金魚江咁睇.[/quote]Yes you're right..

現在只有投訴運輸署一個辨法 請大家把自己的意見送出去 做個記錄也好.

http://www.info.gov.hk/tcu/chi/complaint/index.htm

[quote:d29d81cc30="Jess&Burns"]可以!我扮大陸人丫ma. 佢一問我野,我就講國語.
開左燈既,就望到間屋既傢私大約係咩色.
見唔到屋內的人的樣子.只見行來行去.
有紗廉的屋,即使開了燈,也看不到內面的任何東西.只見有燈光.[/quote]

咁d保安就真係差左小小...
即係睇晤到啦 ! 我諗d遊客晤會咁好耐性企係到睇 !

今日又係咁,祗係多左個RC保安員係站頭維持秩序。

請問有沒有人最近就此事向RC管業處投訴,得返來既答覆係點樣呢?

另有沒有業委會委員可告知事件既跟進又點呢?

謝謝 :em14:

有啊 ! 我有投訴 ! 意見接受 態度照舊 !

[quote:66c28bfc59="OON"]有啊 ! 我有投訴 ! 意見接受 態度照舊 ![/quote]

RC管業處邊位同你傾,佢點講呢?請分享,Thanks :