藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kk-in-hk
打印 上一主題 下一主題

請問有無走火通道的告示? [複製鏈接]

陳淑蘭真人都好靚女 !
JANICE :em11:

[quote:14c7b37335="vivian"]好多年前 我係一間酒樓見過陳淑蘭 佢都好誇張 笑得好大聲 成間酒樓d人都聽到...
當時我地成班女仔想 點解方中信會喜歡佢?
世事就是那樣....  :|[/quote]

點都好過莫可欣. :em15:

大家都係港姐黎個喎 !
晤會差得去邊 !

咁既taste no way !
原居民2004~2013

o下! 咁我未 !  :em01:  :em01:  :em01: lee世都無人要 !  :face13:

[quote:bf208d9167="OON"]o下! 咁我未 !  :em01:  :em01:  :em01: lee世都無人要 !  :face13:[/quote]

晤會 ! 你有boy friend  晤使驚喎 ! 個日見到你和個男仔一齊是不是就係你男友 ?
佢幾好呀 !  :em04:  :em04:
又有禮貌...話時話同佢傾左咁耐..佢叫咩水 ? :sweat:  :sweat:

[quote:ac286ab107="OON"]o下! 咁我未 !  :em01:  :em01:  :em01: lee世都無人要 !  :face13:[/quote]

唉也~ 我意思係陳淑蘭同莫可欣呢類女仔我覺得麻麻地嗟 不是說您.....   :em14:
唔~ 我們講到離左題 不如返去"係公司好悶"再傾過.... :em11:
留番呢到繼續講消房走火的話題 好不好?
原居民2004~2013