藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

婚紗展 [複製鏈接]

Jessica 係呀! 10-12月都幾多人擺酒呀~ 我0係新婚易果邊睇咋~ 不過你快d決定擺既圍數同埋快d睇場 都應該ok既~ 但係你預左d好日子應該都比人booked晒架喇~ (嘻嘻~ 我地唔使理呢d 所以比較free!) 而家擺酒都有婚紗相送(雖然d package係平價 但係都好過無) 咁咪訂左酒席先約影相咪得囉~   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我諗都係d好出名ge先full book 如果唔怕煩搵多幾間 可能會搵到..我以前都係睇人地話邊度邊度已經full book 嚇到唔知點算好.....點知我去細心d搵 好多間都無人book (我結婚0個日有人話係好日0架 又係星期六)...你去問0下你平常去開飲茶0個d地方....唔駛擔心. 你而家最好都係揀定幾個可行ge日子先.....

仲有婚紗相呢 其實結婚0個日都係要張油畫放門口 或者整幾張去做VCD播比人睇....如果你唔放油畫 唔播VCD 其實擺完酒先影都無所謂0架.....我結婚0個日都係得張油畫咋 (原本無0架 迫婚紗舖姐姐早d比我...) 相要到4月先拎 (我3月結婚嘛...)

仲有買餅咭呢 要問0下你媽咪要幾多 除左女家要入請帖外 仲要預埋有d唔請去飲 淨係請食餅....唐餅就只係比好親ge長輩 (不過都要睇0下你媽咪要幾多..) 買多d唔緊要 有剩可以用來拎餅 等擺酒0個日開席前食... :mrgreen:

阿茄:
好想睇下你D婚紗相呀~~~嘻嘻~   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:43da07b2c4="Kiliyan"]阿茄:
好想睇下你D婚紗相呀~~~嘻嘻~   
[/quote]

好醜0架 ops:  好似變左另一個人咁...搵日去我屋企睇0Y...

阿茄:

好呀!好呀! 搵日去你屋企睇丫~~~~呵呵~ 好開心!
不過好多人都話影出黎好似第2個人咁~ 變靚左咪得囉~
嘻~

我睇過 都好靚呀....... :mrgreen:

Yan and Jessica

唔好意思 我係公司冇file 返到rc email 比你地呀...... :mrgreen:

第一次影 影到塊面好豬....

第二次用coupon影 影到面無血色 眼袋又大... :em18:

悶悶地都會拎出0黎笑0下 :em17:

[quote:e605a6fc5d="Kiliyan"]阿茄:

好呀!好呀! 搵日去你屋企睇丫~~~~呵呵~ 好開心!
不過好多人都話影出黎好似第2個人咁~ 變靚左咪得囉~
嘻~
[/quote]

所以影時唔好化個粧咁勁
有人話我d相個粧比較淡 但我比較鐘意清淡d
d人睇d相都唔會認錯左係第二個.........