藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

你有無見到廣告 [複製鏈接]

[quote:4087353535="grassman"][quote:4087353535="Jess&Burns"][quote:4087353535="grassman"]合法咩? 影響外觀(包括窗外、門外)都好似唔得個喎![/quote]

我有貼公仔...但佢地都無話我喎..[/quote]

我係指合唔合法既論點,有權力唔一定行駛,好似養狗咁![/quote]

不防試下丫....好過貼係lift 度丫... 因為立即會被清理.
===

我門口都有貼野....嘻嘻
我覺得貼0向小巴係一個好辦法 因為我見大學d學會搞funtion 都會貼poster0向小巴上面宣傳.....不過之前咁多人投訴小巴 佢地會唔會唔歡迎我地 :?

幕後黑手:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=4251

[quote:896fe0de74="G-NET"]幕後黑手:

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=4251[/quote]
入面有人提及貼在出面d樹上都好幾喎.
Don\'t worry be happy!! ^_^