藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

單身男士請注意~ [複製鏈接]

[quote:a0da2c598a="dracula"][quote:a0da2c598a="bikbark"]或者淨係出賣靈魂呢  :em12:[/quote]

bilbark~~ 咁冇人性o既說話妳都講得出!!! :evil:  (講(苦)笑 :? )[/quote]

伯爵,唔怕~~~個個都冇人性 :em16: ~~呢度有我撐你。做兄弟既o野,有今生,冇來世 :evil: 。我買個"面具"送比你 :?: ,等你幫佢黑布蒙頭 :em17:  :em17: ,要你好過D :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:4380b158bf="R & M"]但係你會為左o的血呀o麻,你睇真o的佢幾肥美 :em04:[/quote]

個美女D膏咁厚 我諗伯爵都幾難吸到佢D血呀...

伯爵 雖然您要到咁遠 但我地會永遠懷念您ga  :em02:  :em02:
Rambler Crest Soccer Club

:twisted: 睇o黎我要濫用一下職權 鏟走呢個 topic 先得  :em12:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:ffd653fa0e="dracula"]:twisted: 睇o黎我要濫用一下職權 鏟走呢個 topic 先得  :em12:[/quote]

唔好啦~~~
你睇呢度,我地人人都咁緊張你人生大事~~~實在太忘恩負義了 :em06:  :em06:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:511db82fee="Eddy Lam"][quote:511db82fee="R & M"]但係你會為左o的血呀o麻,你睇真o的佢幾肥美 :em04:[/quote]

個美女D膏咁厚 我諗伯爵都幾難吸到佢D血呀...

伯爵 雖然您要到咁遠 但我地會永遠懷念您ga  :em02:  :em02:[/quote]

咁伯爵咪可以賣樓俾阿 Pooh 表妹囉.

[quote:6006cdfc40="eric_818"][quote:6006cdfc40="dracula"][quote:6006cdfc40="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:6006cdfc40="dracula"]:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:[/quote]
爵兄...凡事唔可以睇表面呀... [/quote]

我剩係睇到.....好黑好肥o既表面....而內裡就....好多肥膏.... :em05:[/quote]

如果您得左
就會有好多錢.
到時只需要zM修 x 堂搞搞佢... ...

您睇
欣宜都可以變美女...  :em12:[/quote]

情況可能係
1. 伯爵苦苦要求下 伯爵夫人走去整容 瘦身 etc. 之後兩人恩愛非常
2. 原來當地越黑越豐滿先至叫靘 係當地 伯爵夫人先係第一大美人 伯爵入鄉隨俗 審美觀隨之而改變 兩人恩愛非常

[quote:118bcfec54="saga"][quote:118bcfec54="eric_818"][quote:118bcfec54="dracula"][quote:118bcfec54="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:118bcfec54="dracula"]:|  你地即係 "own" 我去死o者.......... :em06:[/quote]
爵兄...凡事唔可以睇表面呀... [/quote]

我剩係睇到.....好黑好肥o既表面....而內裡就....好多肥膏.... :em05:[/quote]

如果您得左
就會有好多錢.
到時只需要zM修 x 堂搞搞佢... ...

您睇
欣宜都可以變美女...  :em12:[/quote]

情況可能係
1. 伯爵苦苦要求下 伯爵夫人走去整容 瘦身 etc. 之後兩人恩愛非常
2. 原來當地越黑越豐滿先至叫靘 係當地 伯爵夫人先係第一大美人 伯爵入鄉隨俗 審美觀隨之而改變 兩人恩愛非常[/quote]

Happy Ending.         :em04:

[quote:111e0f2c93="saga"]

情況可能係
2. 原來當地越黑越豐滿先至叫靘 係當地 伯爵夫人先係第一大美人 伯爵入鄉隨俗 審美觀隨之而改變 兩人恩愛非常[/quote]

伯爵唔好諗咁多報左名先算~~~ :em12:

係啦,試o下send信去先啦,或者人o地唔俾你 in 呢  :em02:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

個靚女幾似人狼喎.
到時咪人狼僵屍一家親o羅..... :em17:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]