藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣單位出售 [複製鏈接]

死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)

[quote:d0cc9a5382="Billy"]死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)[/quote]

R&M

好彩佢吾係你老細。 :em18:

[quote:4ab4cb3aef="Billy"]死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)[/quote]
老細,如果你有乜野唔滿意,就請立即炒我;
但...記住..記住..記住~補水..補水..補水 :em04:

之後我就會將所有文件一把................ :em09:

[quote:39eeb05bbf="Jeffrey & Shirley"][quote:39eeb05bbf="Billy"]死妹釘蛇王上網唔do都唔使咁啊...... :em20:
(代你老細講o既.)[/quote]R&M
好彩佢吾係你老細。 :em18:[/quote]
就算係都唔怕,我食過o下夜粥,可以被丙得兩o下,
我只怕..............佢反被我o既內功陣傷....... :em12:

[quote:ef568373a3="R & M"]
就算係都唔怕,我食過o下夜粥,可以被丙得兩o下,
我只怕..............佢反被我o既內功陣傷....... :em12:[/quote]

妳好 "近" :em03:

[quote:fbdf5bd38e="BLUE"]嘩 ! 你地都"得"架啦  咁都留意到 真細心 ! 佩服到五體頭地 ![/quote]

me too ! 網友都得架啦 !  :em11: