藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

天國的雞批終於做完啦~~~呵呵 [複製鏈接]

[quote:066d21ab30="dick&queenie"][quote:066d21ab30="Jess&Burns"][quote:066d21ab30="Jeffrey & Shirley"]睇到最後嗰段既時候,諗過:

如果要睇住自己既最愛,喺自己懷裡慢慢離開自己,而自己又無乜野可以造到。嗰種感覺好難受、好傷心,仲要係度撐過去,真係好辛苦。不過如果事情真係要發生既話,我願意留低既係我,吾想將埋個咁慘既感覺留番比另一半一個人承受,佢會好辛苦,我實在吾想。[/quote]

Jeffrey... 你真偉大...

我想 我情願早死的是我. 唔使留在世界上為死去的人傷心. ( 我好自私 ---> burn burn 都係咁話 )[/quote]

肥仔...你o既然咁偉大, :cry:
還掂你唔響藍澄住,不如放底條key比我地,將間屋留番比大家承受,我地唔會辛苦,大家都想~~~ :em17:[/quote]
財子:

偉大係要睇對象傢。對個個都咁偉大,就變成博愛,吾馨香傢啦!

係我心目中只有財子 "唐伯虎" 先有資格博愛,我就無福消壽啦!呀!你都係財子喎。 :em12:  不過小心! :em20:

好想講句"終於都播完啦,千祈唔好再播啦"
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:7604be78e1="Jeffrey & Shirley"]睇到最後嗰段既時候,諗過:

如果要睇住自己既最愛,喺自己懷裡慢慢離開自己,而自己又無乜野可以造到。嗰種感覺好難受、好傷心,仲要係度撐過去,真係好辛苦。不過如果事情真係要發生既話,我願意留低既係我,吾想將哩個咁慘既感覺留番比另一半一個人承受,佢會好辛苦,我實在吾想。[/quote]

嘩~~你真係好偉大呀!!!不過我又無諗過如果係自己會點選擇 反而我身邊果個都好似你咁諗~ 嘻嘻~ 唔通男仔真係諗得長遠d同埋徹底d? Anyway好欣賞你!  :em11:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:2a4db3c3fd="Kiliyan"][quote:2a4db3c3fd="Jeffrey & Shirley"]睇到最後嗰段既時候,諗過:

如果要睇住自己既最愛,喺自己懷裡慢慢離開自己,而自己又無乜野可以造到。嗰種感覺好難受、好傷心,仲要係度撐過去,真係好辛苦。不過如果事情真係要發生既話,我願意留低既係我,吾想將哩個咁慘既感覺留番比另一半一個人承受,佢會好辛苦,我實在吾想。[/quote]

嘩~~你真係好偉大呀!!!不過我又無諗過如果係自己會點選擇 反而我身邊果個都好似你咁諗~ 嘻嘻~ 唔通男仔真係諗得長遠d同埋徹底d? Anyway好欣賞你!  :em11: [/quote]

其實好多野都控制吾到,最好就係白頭偕老,之後就同年同月同日 "走"!大家都吾洗傷心啦!(無乜可能) :wink: