藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

那個大陸老婆的帖子嚴重誤導大家啊 給大家看看一個正常點的 [複製鏈接]

[quote:7884d0d0a4="J&"][quote:7884d0d0a4="dick&queenie"]所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]
Dick

都唔好話哂D香港女仔啦,唔係個個香港女人都係又串'又'自以為係MODEL o架。
RC有好多又賢淑又叻又靚的女仕,唔係你叫你變心,但你可以用另一角度去欣賞、應同香港女仔的好處。各位姊妹,啱唔啱聽?[/quote]

:em17:  :em12: 哈哈哈~~你.......太唔了解呢度o既人喇  :em12:  :em17:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:56d4c84cde="dick&queenie"][quote:56d4c84cde="J&"][quote:56d4c84cde="dick&queenie"]所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]
Dick

都唔好話哂D香港女仔啦,唔係個個香港女人都係又串'又'自以為係MODEL o架。
RC有好多又賢淑又叻又靚的女仕,唔係你叫你變心,但你可以用另一角度去欣賞、應同香港女仔的好處。各位姊妹,啱唔啱聽?[/quote]

:em17:  :em12: 哈哈哈~~你.......太唔了解呢度o既人喇  :em12:  :em17:[/quote]

見過你幾次,我都知你講笑。但我真係好想講,在香港當人老婆唔容易o架!

又要有知識,又要有姿色; 又要顧事業,又要顧家庭; 有時要有主見,適當時候要扮無知,比老公話事出主意; 生完BB又要修身……唉!在香港當人老婆不易! 是很高深的學問。
:em03:

[quote:057c909bd9="J&"][quote:057c909bd9="dick&queenie"][quote:057c909bd9="J&"][quote:057c909bd9="dick&queenie"]所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]
Dick

:em17:  :em12: 哈哈哈~~你.......太唔了解呢度o既人喇  :em12:  :em17:[/quote]

見過你幾次,我都知你講笑。但我真係好想講,在香港當人老婆唔容易o架!

又要有知識,又要有姿色; 又要顧事業,又要顧家庭; 有時要有主見,適當時候要扮無知,比老公話事出主意; 生完BB又要修身……唉!在香港當人老婆不易! 是很高深的學問。
:em03:[/quote]

唉..........呢個衰仔. 點會係度講真話丫.
淨係識得嘻皮笑臉~  :em20:
===

[quote:d15457d2c6="dick&queenie"]番大陸同客食飯....
記得D飯店"知客"...又靚又好鬼禮貌同禮貼, ops:
落order時,陰聲細氣,塊面烘埋黎望住你講:先生~~請問有咩想"石"~~。
嘩,咪講少呀真係。 :em04:
香港女仔,只係識扮串,響條街時,成日以為自己係model........oh~~shit :em20:

所以香港地,除左自己老婆外,其他女仔真係睇唔上眼。 :!:[/quote]

你要讚老婆 都唔使得罪成條RC 村既其他女性  8)

向全RC的靚女一族
:em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:
永遠愛著您 :em21: [/code]