藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

買燈飾,有冇好介紹! [複製鏈接]

[quote:10e0ef12d0="wing"]有冇人返大陸買燈 ? :?:[/quote]

我聽人講大陸買燈好易壞.  :em16:

但香港D燈好多都係 MADE IN CHINA!!  :cry:

[quote:3010e8e2cb="wing"]但香港D燈好多都係 MADE IN CHINA!!  :cry:[/quote]

理論上香港公司入貨有QC check,好D既就會qualify間廠, 大陸商鋪就要碰運氣啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:8a335249a6="grassman"][quote:8a335249a6="R & M"]有冇人知"護苗熱線"幾多號電話???[/quote]

我有!你是否需要。 不過佢地line busy既時候都係飛線落我到! :mrgreen:[/quote]
澄澄...姐姐冇用...救唔到妳出險境... :em06: ...
因為...我點都估唔到妳爸爸佢.....連芳芳姐o個份都o勞o買..... :em03:  :!:

[quote:4f5c0b52b5="R & M"]荃灣"路德圍"有好多燈飾舖,我地都係o係o個度買。

我地幫襯o個間燈飾鋪不錯,款式及售後服務都幾好;
如有興趣我可以 PM o個間燈飾舖o既地址給你![/quote]

今晚落荃灣路德圍睇燈,嘩!真係勁平。之前係灣仔見到心怡既燈,呢道平一半!

Thanks R&M! :em14:

[quote:9ca05c2eef="grassman"][quote:9ca05c2eef="R & M"]荃灣"路德圍"有好多燈飾舖,我地都係o係o個度買。

我地幫襯o個間燈飾鋪不錯,款式及售後服務都幾好;
如有興趣我可以 PM o個間燈飾舖o既地址給你![/quote]

今晚落荃灣路德圍睇燈,嘩!真係勁平。之前係灣仔見到心怡既燈,呢道平一半!

Thanks R&M! :em14:[/quote]

平成點呀 :?:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:c3897e95c3="grassman"]今晚落荃灣路德圍睇燈,嘩!真係勁平。之前係灣仔見到心怡既燈,呢道平一半!

唔駛客氣,有著數齊齊分享~~~~~ :mrgreen:

喂喂!你買左幾多盞呀?之後有冇再同佢講價呢?

我地o係旺角睇到o既燈,但係同款o係荃灣就大約平三成幾 :em04:

[quote:2ad87f94f7="R & M"][quote:2ad87f94f7="grassman"]今晚落荃灣路德圍睇燈,嘩!真係勁平。之前係灣仔見到心怡既燈,呢道平一半!

我地o係旺角睇到o既燈,但係同款o係荃灣就大約平三成幾 :em04:[/quote]

未買!燈會最後先買,等成間屋整得七七八八先, 會聽你講同佢講價,不過我唔叻講價!

[quote:5e8428936d="R & M"][quote:5e8428936d="grassman"]今晚落荃灣路德圍睇燈,嘩!真係勁平。之前係灣仔見到心怡既燈,呢道平一半!

我地o係旺角睇到o既燈,但係同款o係荃灣就大約平三成幾 :em04:[/quote]

我都好想知邊間我所知荃灣路德圍都有幾間唔該話我知!
:em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:

[quote:12fb0943ee="grassman"]未買!燈會最後先買,等成間屋整得七七八八先, 會聽你講同佢講價,不過我唔叻講價![/quote]
叫你太太出馬囉.....hehe...

其實我都唔係講得好過份,只係向俾錢前同佢講聲"平o的啦",咁就平多少少喇!